Unde s-a mutat Ben Affleck pentru a fi mai aproape de copiii săi? Ce spune Jennifer Garner despre asta?

1 septembrie, 2015
Jennifer Garner Takes Her Kids To The Farmer's Market jpeg

De când s-au despărţit au încercat să ”rămână pe aceeaşi pagină” în ceea ce-i priveşte pe cei trei copii ai lor. De aceea, au fost de acord încă de la început să locuiască în continuare împreună, să poarte verighetele, şi să-şi petreacă vacanţele împreună. Toate, de dragul copiilor lor.

Însă, între timp, a ieşit la iveală presupusa aventură a lui Ben cu fosta dădacă a copiilor, ceea ce a zdruncinat destul planurile iniţiale ale celor doi, asta cu toate că Ben a negat cu tărie că ar fi avut o treabă cu respectiva femeie. De asemenea, faptul că Jennifer a fost nevoită să locuiască în Atlanta, pe timpul filmărilor la noua sa peliculă, l-a privat oarecum pe Ben de timpul petrecut cu cei trei micuţi ai lui.

Însă, lucrurile par că s-au mai aranjat acum că Jennifer a revenit în Los Angeles. Şi chiar dacă reşedinţa lor este în continuare în renovare, cei doi au găsit o soluţie de compromis ca cei mici să nu fie foarte afectaţi de situaţia actuală a familiei lor. În acest sens, Ben Affleck a fost nevoit să-şi găsească o nouă locuinţă aproape de casa în care locuieşte acum Jennifer şi cei trei copii ai lor.

image

Potrivit publicaţiei People, Ben Affleck şi-a închiriat o casă chiar la colţul străzii unde locuieşte restul familiei sale, iar situaţia îi convine de minune lui Jennifer, care îşi doreşte ca Ben să fie un tată activ în viaţa copiilor săi.

image

De altfel, Jennifer a fost văzută chiar zilele trecute foarte zâmbitoare, în timp ce-şi făcea cumpărăturile, semn că viaţa sa a ajuns pe un făgaş mai normal, acum că şi-a reluat activitatea de zi cu zi.

image

Sursa foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg