Unde s-a mutat Ben Affleck pentru a fi mai aproape de copiii săi? Ce spune Jennifer Garner despre asta?

1 septembrie, 2015
Jennifer Garner Takes Her Kids To The Farmer's Market jpeg

De când s-au despărţit au încercat să ”rămână pe aceeaşi pagină” în ceea ce-i priveşte pe cei trei copii ai lor. De aceea, au fost de acord încă de la început să locuiască în continuare împreună, să poarte verighetele, şi să-şi petreacă vacanţele împreună. Toate, de dragul copiilor lor.

Însă, între timp, a ieşit la iveală presupusa aventură a lui Ben cu fosta dădacă a copiilor, ceea ce a zdruncinat destul planurile iniţiale ale celor doi, asta cu toate că Ben a negat cu tărie că ar fi avut o treabă cu respectiva femeie. De asemenea, faptul că Jennifer a fost nevoită să locuiască în Atlanta, pe timpul filmărilor la noua sa peliculă, l-a privat oarecum pe Ben de timpul petrecut cu cei trei micuţi ai lui.

Însă, lucrurile par că s-au mai aranjat acum că Jennifer a revenit în Los Angeles. Şi chiar dacă reşedinţa lor este în continuare în renovare, cei doi au găsit o soluţie de compromis ca cei mici să nu fie foarte afectaţi de situaţia actuală a familiei lor. În acest sens, Ben Affleck a fost nevoit să-şi găsească o nouă locuinţă aproape de casa în care locuieşte acum Jennifer şi cei trei copii ai lor.

image

Potrivit publicaţiei People, Ben Affleck şi-a închiriat o casă chiar la colţul străzii unde locuieşte restul familiei sale, iar situaţia îi convine de minune lui Jennifer, care îşi doreşte ca Ben să fie un tată activ în viaţa copiilor săi.

image

De altfel, Jennifer a fost văzută chiar zilele trecute foarte zâmbitoare, în timp ce-şi făcea cumpărăturile, semn că viaţa sa a ajuns pe un făgaş mai normal, acum că şi-a reluat activitatea de zi cu zi.

image

Sursa foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg