Unul dintre cele mai atrăgătoare cupluri e în pragul divorţului

3 septembrie, 2015
gisele si tom jpeg

Abia ce-am aflat că artista Avril Lavigne divorţează de Chad Kroeger după 2 ani de mariaj, că ameninţarea despărţirii a apărut şi în cadrul unui alt cuplu mai celebru, ce-i drept. Şi cu mai multă „vechime”!

Se speculează că Gisele Bündchen e la limita răbdării şi vrea să încheie căsnicia cu arătosul fotbalist al Ligii Naţionale, Tom Brady, care e deja prins într-un scandal profesional. Modelul de 35 de ani l-ar fi ameninţat pe soţul ei cu divorţul, după 6 ani de mariaj, din cauză că Brady a fost suspendat timp de patru meciuri, în mai.

image

Tom a devenit foarte irascibil şi enervant şi a început să răbufnească faţă de ea”, spune un apropiat al cuplului înstrăinat. Niciuna dintre vedete nu şi-a sărbătorit ziua de naştere împreună, ceea ce e deja un semnal de alarmă, iar faptul că Gisele, care, apropo, e cel mai bine plătit model din lume, s-a consultat deja cu avocaţi de divorţ, este ceva serios. Singurul care nu pare să se îngrijoreze e chiar fotbalistul. “Tom crede că e vorba doar de un avertisment. Dar cu siguranţă e o perioadă urâtă pentru ei”, a completat sursa citată de Us Weekly.

image

Este unul dintre cele mai atrăgătoare cupluri celebre, care are deja doi copii la fel de adorabili: Benjamin (5) şi Vivian (2). Cu toate că par a fi în pragul divorţului, brazilianca de 35 de ani mai luptă să repare căsnicia lor de 6 ani. Recent, ea şi-a petrecut timpul susţinându-l pe soţul ei în timpul proceselor în care e implicat.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg