Următorul pas în relaţia lui Amber Heard cu miliardarul Elon Musk

4 martie, 2017
amber heard nou iubit jpg jpeg

Se zvoneşte că se iubeşte cu miliardarul Elon Musk de dinainte să se pronunţe divorţul cu Johnny Depp. Asta deşi n-a existat vreo fotografie cu ei doi sau vreo declaraţie oficială din partea vreunuia dintre ei.

Amber şi Elon sunt împreună încă din iulie 2016

Ei bine, zvonurile persistă şi acum, la câteva luni buni de la divorţul lui Amber de Johnny Depp, aşa că tindem să credem că există un sâmbure de adevăr în toate aceste vorbe. O nouă sursă a declarat pentru UsWeekly că Amber (30) se vede în continuare cu Elon (45) şi că relaţia lor e din ce în ce mai serioasă.

De data aceasta, martorul respectiv i-ar fi văzut pe cei doi îndrăgostiţi la teatru, bucurându-se de o noapte romantică în doi, în Palo Alto, California. ”Se văd în continuare şi petrec timpul împreună de fiecare dată când se nimeresc în acelaşi oraş.”, a declarat respectiva sursă pentru publicaţia amintită anterior.

Rămâne de văzut, aşadar, dacă relaţia lor chiar are un viitor, din moment ce sunt împreună deja de câteva luni bune. Amintim că, prima oară, cei doi au fost văzuţi petrecând într-un club, după care, în iulie 2016, au fost surprinşi în hotelul Delano South Beach din Miami Beach. Pe atunci, Amber era în plin proces de divorţ.

foto: gettyRecente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu