Valorează milioane de euro, dar nu şi-au asigurat averile înainte de nuntă. De ce n-au făcut William şi Harry contracte prenupţiale?

3 noiembrie, 2019
1 ei doi jpg jpeg

În ciuda faptului că au fost sfătuiţi de consilierii financiari regali să semneze contracte prenupţiale înainte de-a ajunge la altar, cei doi fraţi au refuzat categoric acest lucru. Ce motiv au invocat pentru nechibzuinţa lor financiară?

Chiar părinţii lor au trecut printr-un divorţ deloc plăcut şi au fost nevoiţi să se înţeleagă, într-un final, în privinţa proprietăţilor deţinute şi a lichidităţilor avute pentru a-şi încheia definitiv socotelile unul cu altul. Aşadar, ambii prinţi ştiau prea bine cât de complicate pot fi discuţiile financiare în cazul unui divorţ. Cu toate astea, William şi Harry au ales amândoi să nu-şi pună la adăpost averea înainte de-a se însura.

tot bun jpg jpeg

Unul dintre prietenii Prinţului William a declarat, pentru The Telegraph, că William “are încredere totală în Kate şi a considerat că o înţelegere prenupţială cu ea nu a fost necesară”. Iar acest lucru e remarcabil, trebuie să recunoaştem, având în vedere istoria sentimentală a familiei lui cu tot cu eşecurile ei lamentabile.

222222222222222222 jpg jpeg

Prinţul Charles, adică tatăl prinţilor, a ajuns în situaţia de a-şi pierde dreptul de acces la propria lui avere, adică avea bine-mersi 23 de milioane de dolari în bancă, dar şi mari restricţionări asupra lor. Şi asta s-a întâmplat după despărţirea acestuia de Prinţesa Diana, mama băieţilor.

Trecut şi viitor amoros

După ce l-a urmărit pe fratele cel mare neluând în seamă protejarea averii sale şi pe tatăl lui încercând să-şi redobândească post-divorţ accesul la averea personală, Harry a luat acceaşi măsură surprinzătoare ca fratele lui. Adică nu i-a servit alesei lui niciun contract prenupţial înainde de a spune “Da!”, lăsând averea lui de vreo 30 de milioane de dolari la latitudinea lui… Cupido.

ei patru jpg jpeg

“Harry este convins că mariajul lui cu Meghan Markle va dura o viaţă întreagă, aşadar n-a considerat obligatoriu contractul prenupţial”, a declarat un apropiat de-ai lui Harry pentru Daily Mail.

Cu alte cuvinte, prinţii britanici sunt nişte romantici! N-au luat în calcul că mariajul lor va ajunge vreodată să se destrame, fiind convinşi, în acelaşi timp, că soţiilor lor sunt persoane de încredere maximă, care nu vor căuta îmbogăţirea cu orice preţ, în cazul unui divorţ.

4 bun jpg jpeg

Averea de 30 de milioane de dolari a Prinţului Harry şi cea de 40 de milioane de dolari a Prinţului William nu sunt protejate în niciun fel în acest moment, însă ceva ne spune nouă că cei doi prinţi nu vor suferi crunt din punct de vedere financiar chiar şi-n cazul unui divorţ. Familia regală britanică cu siguranţă că va face totul posibil pentru ca William şi Harry să nu ajungă vreodată săraci.

foto - Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty (5) jpg
Kim în lacrimi PNG
Oprah Winfrey, Getty (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
Angie 2 WSJ PNG
Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg
Carmen Iohannis in vizita in Nairobi, Kenya  FOTO Mama Rachel Ruto (15) jpg
AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg