Vanessa Paradis se iubeşte cu un milionar francez

3 septembrie, 2012

Vanessa Paradis are un nou iubit, pe milionarul francez Guy-David Gharbi, proprietarul Usinedeco, varianta franceză a companiei Ikea. Franţuzoaica

Vanessa Paradis are un nou iubit, pe milionarul francez Guy-David Gharbi, proprietarul Usinedeco, varianta franceză a companiei Ikea. Franţuzoaica de-abia s-a despărţit, în urmă cu câteva luni, de Johnny Depp, după o relaţie de 14 ani.

"Încheierea relaţiei dintre ei a fost un lucru dificil pentru Johnny şi Vanessa", a declarat o sursă. "Amândoi se gândesc să rămână o familie unită, pentru că cei doi copii ai lor au fost şi rămân singura prioritate", a mai spus aceasta.

Se pare că Vanessa şi nou ei iubit s-au cunoscut în mai, în timpul unei călătorii cu avionul de la Los Angeles la Paris, şi în prezent sunt un cuplu.

"Vanessa şi Guy-David au devenit apropiaţi în ultimele luni şi, deşi nu se grăbesc, formează un cuplu acum. Guy-David şi-a exprimat clar sentimentele pentru Vanessa, dar i-a spus că este fericit să îi acorde tot timpul de care are nevoie", a adăugat sursa citată mai sus.Recente pe Ok! Magazine

Shakira (4) jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg