Vedete atacate în stradă

17 august, 2015
vedete atacate in strada jpeg

Tragediile nu se întâmplă numai în cartierele rău famate din lume, ci chiar pe străzi cunoscute ale Manhattan-ului. Aici, în urmă cu o zi, nepoata apreciatului şi iubitului Morgan Freeman, E’Dena Hines, a fost înjunghiată mortal de către iubitul ei.

Vedete atacate în stradă – nepoata lui Morgan Freeman, înjunghiată mortal pe o stradă din Manhattan, New York, în apropierea locuinţei sale

Tânăra actriţă, în vârstă de 33 de ani, a fost înjunghiată de 16 ori şi se pare că atacatorul nu a încetat să o lovească nici după ce aceasta se stinsese din viaţă. Bunica actriţei, Jeanette Adair Bradshaw a fost prima soţie a lui Morgan Freeman. Acesta a adoptat-o pe fiica primei soţii, chiar dacă nu erau înrudiţi direct, iar actorul o considera pe Hines nepoata sa, după cum a relatat New York Post.

Actorul a ţinut să îşi exprime regretele sale eterne printr-un purtător de cuvânt: “Lumea nu va cunoaşte niciodată talentul său artistic şi cât de multe ar fi avut de oferit. Familia şi prietenii ei au fost îndeajuns de norocoşi că au cunoscut-o ca persoană. Steaua ei va continua să strălucească în inimile noastre, prin gânduri şi rugăciuni. Odihnească-se în pace”.

Vedete atacate în stradă – vedetă din Chişinău atacată pe străzile Bucureştiului

Artista Dianna Rotaru a fost şi ea victima unui incident traumatizant chiar în inima Bucureştiului la începutul acestui an. Pe o stradă din capitală, vedeta a fost jefuită, a fost ţinută pe la spate de atacator, i s-a luat geanta cu lucruri extrem de importante. Din fericire, vedeta a scăpat cu bine din acest incident tragic şi este foarte hotărâtă să achiziţioneze o armă cu care să se protejeze de eventuale atacuri în stradă. În plus, tânăra artistă a început să meargă şi la cursuri de autoapărare.

Vedete atacate în stradă – vedete victime ale atacurilor sexuale din stradă

Atacurile pe stradă capătă deseori tente sexuale, numărul victimelor violurilor fiind din ce în ce mai mare. Aşa se face că în 2014 Lady Gaga a recunoscut că a fost violată la vârsta de 19 ani de un producător de muzică.

Actriţa Fiona Apple a fost atacată în plină stradă şi violată chiar în apropierea apartamentului familiei sale la vârsta de 12 ani. Simpatica actriţă Fran Drescher şi o prietenă de a sa au fost atacate, jefuite în stradă, apoi violate în casa actriţei. Peter Jacobson, soţul actriţei a fost legat şi silit să privească oribila scenă.

Cântăreţul Rufus Wainwright a fost jefuit şi violat în Hyde Park în 1987, pe când avea doar 14 ani. Acesta a putut scăpa din mâinile atacatorului doar atunci când s-a prefăcut că are un atac de apoplexie.



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg