Vedete bisexuale de la Hollywood

23 noiembrie, 2015
vedete bisexuale de la hollywood lady gaga jpg jpeg

Despre Demi Moore, chiar fostul ei iubit a declarat că este bisexuală. Lindsay Lohan a suferit ani buni după fosta ei iubită, iar Cameron Diaz a declarat într-un interviu că a avut mai multe experienţe sexuale cu o femeie. Acestea sunt doar câteva dintre vedetele bisexuale de la Hollywood.

Amber Heard, partenera de viaţă a lui Johnny Depp, a fost printre primele dive care a recunoscut că este bisexuală, pentru că, altfel "nu putea dormi noaptea".

Amber Heard, Megan Fox şi Angelina Jolie, printre numeroasele vedete bisexuale

"Am avut mai multe relaţii de succes cu bărbaţi şi am avut o mare relaţie cu o femeie minunată. Am fost şi voi fi mereu ceea ce sunt eu şi nu mă voi preface pentru nimeni că sunt altfel", a declarat ea pentru o revistă americană.

"Femeia minunată" despre care vorbea Amber, se numeşte Tasya van Ree. Cu ea a avut o relaţie de lungă durată, înainte să se iubească cu Johnny Depp.

Într-un interviu din 2011, din Esquire, Megan Fox a confirmat că este bisexuală, declarând că: "Cred că oamenii se nasc bisexuali şi iau o decizie bazată pe presiunea societăţii. Nu am nicio îndoială despre orientarea mea".

Şi Billie Joe Armstrong, solistul trupei Green Day, a declarat că întotdeauna a fost bisexual şi chiar este mândru de acest lucru.

Cât despre Angelina Jolie, ea a declarat că este bisexuală, în 2003, într-un interviu acordat unei reviste americane. "Am fost foarte surprinsă să observ că aveam sentimente pentru o femeie, pe care până atunci le avusesem doar pentru bărbaţi. Îmi doream să o sărut, să o ating", a povestit Angelina.

image

"Mi-au plăcut femeile în trecut şi m-am culcat cu câteva. Cred că dacă iubeşti şi vrei să te simţi bine cu o femeie, mai ales dacă şi tu eşti la fel, atunci ştii cum să faci lucrurile într-un anumit fel", a mai spus Angelina.

Vedete bisexuale: Lady Gaga şi Fergie

Lady Gaga a reuşit să şocheze pe toată lumea, în 2011, cu orientarea ei sexuală. Întrebată fiind de designerul Jean Paul Gaultier dacă este "lesbiană, bisexuală sau trisexuală", cântăreaţa a replicat: "Cred că pot să spun că sunt bisexuală. Însă, aproape că simt că nu este cinstit să spun acest lucru, deoarece nu am fost niciodată îndrăgostită cu adevărat de o femeie. Îmi plac femeile, din punct de vedere sexual, însă eu am «gravitat» întotdeauna în jurul bărbaţilor gay", a spus artista.

image

Fergie, membra formaţiei The Black Eyed Peas, şi-a recunoscut orientarea într-un interviu pentru The Advocate: "Cel mai amuzant lucru este faptul că am fost deschisă şi onestă în ceea ce priveşte orientarea mea încă de la început, însă toată lumea se poartă ca şi cum aş spune asta pentru prima dată".

Amy Winehouse, regretata cântăreaţă, a vorbit deschis şi fără inhibiţii despre bisexualitatea ei. Ba mai mult decât atât, într-un interviu publicat într-un tabloid în 2010 Amy a declarat: „Aşa şi? Îmi plac femeile, dar asta nu înseamnă că nu-l iubesc pe Blake!”.



Recente pe Ok! Magazine

Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg