Vedete care arată mai tinere decât sunt

11 februarie, 2016
Vedete care arată mai tinere decât sunt jpeg

Putem presupune că unele vedete arată mai tinere decât sunt pentru că se îngrijesc mult mai bine de ele ca restul lumii. Însă nu este o regulă, unele persoane arată foarte bine şi nu îşi arată adevărata vârstă. Iată câteva dintre ele.

Ralph Macchio la 54 de ani

Ralph Macchio, cunoscut pentru rolurile lui din Karate Kid, My Cousin Vinny sau The Outsiders, este cu cu siguranţă unul din actorii care nu îşi arată vârsta. Ralph are 54 de ani, dar arată ca la 40.

McDermott în 2014, la 53 de ani

Bobby Donnell din serialul The Practice este în realitate Dylan McDermott, care arată cam de 40 şi un pic de ani. Actorul a cucerit cu talentul său, dar mai ales cu şarmul său şi aerul tineresc, căci are 54 de ani împliniţi.

Vedete care arată mai tinere decât sunt – Tom Cruise este tot un adolescent îndrăgostit pentru mulţi dintre noi

Tom Cruise are 53 de ani!!!

Tom Cruise poate primi oricând un rol în postura unui adolescent, căci nu s-a schimbat prea mult, însă actorul are deja 53 de ani.

Brad Pitt,visul oricărei femei, veşnic tânăr

Brad Pitt, bărbatul care a cucerit cu talentul său aproape orice femeie, este pentru mulţi un simbol al tinereţii masculine. Totuşi, Brad a făcut în decembrie anul trecut 52 de ani.

Johnny Depp încă seduce la cei 53 de ani

Un alt sex simbol de la Hollywood, care a dovedit că încă mai poate cuceri femei frumoase şi tinere este şi Johnny Depp. Joacă fără probleme roluri de bărbaţi aflaţi în floarea tinereţii, însă anul acesta în iunie împlineşte 53 de ani.

Vedete care arată mai tinere decât sunt – Sandra Bullock ar cuceri pe oricine, chiar şi la 51 de ani ai săi

Sandra Bullock, la fel de frumoasă şi la 51 de ani

Sandra Bullock ar putea fără probleme să facă un tânăr să se îndrăgostească. Parcă sfidează orice lege a naturii la cei 51 de ani ai săi împliniţi.

Rob Lowe în 2012

Rob Lowe are o vastă carieră în spate şi încă mai poate duce foarte mult. arată ca la 40 de ani, dar are peste 50. Cum reuşeşte oare?

Gwen Stefani la NOLA Jazz Festival, 2015

Se mişcă la fel ca la 20, arată ca la 30 şi încă străluceşte pe scenă. Gwen Stefani a împlinit 46 de ani, dar nu are de gând să îşi arate vârsta.

Sofia Vergana în 2013

Sofia Vergara, actriţa de origine columbiană, care este în acelaşi timp şi comediant, producător, gazdă TV, model şi femeie de afaceri are un fiu de 22 de ani. Vedeta a împlinit 43 de ani, însă arată de 30.

Alyson în 2015

Alyson Hanningan, adică Willow din Buffy the Vampire Slayer sau Lily din How I Met Your Mother arată ca la 25 de ani. Actriţa are nu mai puţin de 41 de ani împliniţi. Şi totuşi, nouă ni se pare că este tot ca o adolescentă.

Vedete care arată mai tinere decât sunt – Alexis Bledel are 34 de ani?

Alexis Bledel are peste 30 de ani!

Alexis Bledel, cunoscută ca Rory Gilmore din serialul TV Gilmore Girls are 34 de ani, dar arată ca la 20. Pare incredibil cum de reuşeşte să arate ca o păpuşă.

Elijah Wood în 2014

Poate ni se pare nouă că nu mai îmbătrâneşte pentru că l-am văzut pe marile ecrane încă de pe vremea când avea 8 ani, dar Elijah Wood pare să arate din ce în ce mai bine. Cu toate acestea el are deja 35 de ani.



Recente pe Ok! Magazine

Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg