Vedete care au apelat la epilare definitiv─â

18 ianuarie, 2016
vedete care au apelat la epilare definitiva jpeg

C├ónd e┼čti ├«n permanen┼ú─â ├«n lumina reflectoarelor, a┼ča cum sunt celebrit─â┼úile, e de ├«n┼úeles de ce exist─â dorin┼úa de a nu l─âsa niciun am─ânunt s─â-┼úi pericliteze imaginea. Iar pilozitatea excesiv─â a fost dintotdeauna un am─ânunt aspru taxat. Desigur, au fost ┼či c├óteva vedete, precum Miley Cyrus ┼či Madonna, care s-au opus ÔÇŁtrenduluiÔÇ× ┼či au ap─ârut pe covorul ro┼ču cu p─âr... la subra┼ú, de exemplu. Apari┼úii, care, evident, au st├órnit valuri de reac┼úii negative la adresa celor dou─â dive. ┼×i pentru a evita astfel de situa┼úii, multe vedete au apelat la epilarea definitiv─â. Haide┼úi s─â vedem despre cine e vorba!

Vedete care au apelat la epilare definitiv─â: Kim Kardashian

Starleta a vorbit adesea de originile sale, cu care de altfel se m├óndre┼čte, dar care au f─âcut-o s─â aib─â p─ârul ├«nchis ┼či des. Peste tot! De aceea, aceasta n-a ezitat s─â foloseasc─â epilarea definitiv─â pentru a sc─âpa de pilozitatea ├«n exces ┼či de grija de a se epila tot timpul. Informa┼úia aceasta a fost dezv─âluit─â ├«ntr-un num─âr mai vechi al revistei ÔÇ×AllureÔÇŁ.

image

Vedete care au apelat la epilare definitiv─â: Khloe Kardashian

┼×i sora mai mic─â a lui Kim a recurs la aceast─â metod─â. S─âtul─â s─â fie nevoit─â s─â se epileze pentru film─ârile reality-show-ului ÔÇŁKeeping up with the Kardashian, Khloe a decis c─â e mai facil s─â apeleze la epilarea definitiv─â. Ulterior, vedeta a recunoscut c─â a fost o mi┼čcare istea┼ú─â ┼či c─â-┼či simte pielea mult mai curat─â.

Vedete care au apelat la epilarea definitiv─â: Alyssa Milano

Din p─âcate, actri┼úa nu s-a ar─âtat ├«nc├óntat─â de aceast─â procedur─â, chiar dac─â a recurs la ea. Alyssa s-a epilat definitiv, ├«ns─â a m─ârturisit c─â tot procesul a fost extrem de dureros ┼či c─â mai bine ┼či-ar fi tatuat tot corpul.

Eva Mendes

Vedete care au apelat la epilarea definitiv─â: Eva Mendes

O alt─â celebritate care a recurs la aceast─â metod─â este Eva Mendes, partenera de via┼ú─â a lui Ryan Gosling. Actri┼úa de 41 de ani este extrem de atent─â cu imaginea ei, a┼ča c─â e de ├«n┼úeles c─â a preferat s─â apeleze la epilarea definitiv─â.

Vedete care au apelat la epilarea definitiv─â: Christina Aguilera

Este o prezen┼ú─â destul de discret─â, ├«ns─â atunci c├ónd decide s─â se prezinte la vreun eveniment cu covorul ro┼ču, Christina are grij─â ca totul s─â fie f─âr─â cusur. ┼×i despre ea s-a zvonit c─â ar fi recurs la acest tratament din dorin┼úa de a sc─âpa de pilozitatea excesiv─â.