Vedete care au ascuns sarcina

26 octombrie, 2015
Vedete care au ascuns sarcina jpeg

Dacă unele femei se simt foarte mândre atunci când rămân însărcinate şi vor să arate lumii întregi, altele au reuşit să ascundă burticile până la aproape 7 luni. Când fanii Evei Mendez au văzut-o cu burtă de 7 luni, toată lumea a rămas şocată. Iată mai multe vedete care au ascuns sarcina.

image

Vedete care au ascuns sarcina – Adele a cântat la BRIT Awards însărcinată, dar nimeni nu ştia

Starul pop de origine britanică, Adele, a reuşit cu succes să ascundă sarcina mai bine de şapte luni, deşi a participat la concursul BRIT Awards când era însărcinată în cinci luni. Vedeta a apărut ulterior şi la alte show-uri, unde se putea vedea destul de clar că este însărcinată.

image

Isla Fisher şi-a ascuns cea de-a doua sarcină de colegii alături de care a filmat Burke and Hare. A putut să îi păcălească vreme de 3 luni pe colegii de breaslă, iar presa nu a ştiut până în luna a şasea de sarcină. Fetiţa sa ascunsă s-a născut în octombrie 2010.

Starul din Heroes, Ali Larter, a fugit alături de soţul său în Europa când a aflat că este însărcinată şi s-au hotărât să păstreze secretul. Vedeta a reuşit să ţină sarcina ascunsă până la patru luni, când a decis să iasă din nou în lume. Theodore s-a născut în decembrie 2010.

image

Jennifer Garner a reuşit şi ea cu succes să păcălească pe toată lumea în timp ce filma The Invention of Lying. Regizorul Matthew Robinson a aflat din presă că actriţa cu care lucrează este însărcinată. Fetiţa ei, Seraphina s-a născut în ianuarie 2009.

Angelina Jolie a reuşit să ascundă timp de şapte luni sarcina cu gemenii. La un interviu pentru show-ul Today, în scopul promovării Kung Fu Panda, Angelina a declarat că va deveni mamă de gemeni în doar două luni.

Vedete care au ascuns sarcina  - Natalie Portman a reuşit să ascundă sarcina patru luni

image

Natalie Portman a recâştigat inimile fanilor cu revenirea spectaculoasă pe marile ecrane în filmul Black Swan, care i-a adus şi un premiu Oscar. Actriţa a reuşit să păstreze sarcina ascunsă timp de patru luni.

Jennifer Lopez şi Marc Anthony au reuşit să ascundă sarcina mai bine de patru luni, iar atunci când erau întrebaţi, pur şi simplu negau. Într-un final, cuplul a anunţat venirea celor doi gemeni, născuţi în februarie, Emme şi Max. după naşterea lor, cuplul s-a despărţit.

Pink a vrut să ascundă sarcina în urma pierderii unei sarcini anterioare. Însă, soţul ei, mult prea entuziasmat, a reuşit să împrăştie vestea destul de repede. Astfel că vedeta a confirmat sarcina într-un show tv, The Ellen DeGeneres Show, în noiembrie 2010. Willow Sage s-a născut în iunie 2011.

Vedete care au ascuns sarcina – Pink a ascuns sarcina în urma traumei pierderii unei sarcini anterioare

image

Pe vremea când era însărcinată cu al treilea copil, Uma Thurman a reuşit să treacă prin New York Fashion Week fără să dezvăluie că aşteaptă un copil. Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence, numele complet al fetiţei sale, s-a născut în iulie acelaşi an. Actriţa a vorbit despre numele lung al acesteia spunând că a vrut să dea toate numele iubite, deoarece era conştientă de faptul că este ultimul copil.

Dacă la primul copil au vrut ca toată lumea să ştie, la cel de-al doilea, cuplul Britney Spears şi Kevin Federline au reuşit să ascundă sarcina timp de cinci luni. Lumea întreagă a aflat despre venirea lui Jayden la show-ul lui Letterman. La scurt timp după naşterea băieţelului, cei doi s-au despărţit.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg