Vedete care au avut naşteri cu probleme

15 aprilie, 2016
Vedete care au avut nasteri cu probleme jpeg

Nimic nu se compară cu grija pentru copii, mai ales atunci când vine momentul aducerii pe lume a acestora. Naşterile pot fi uşoare, grele, care durează mai mult sau mai puţin, dar sunt şi naşteri înfricoşătoare, cum sunt cele premature sau cele care pot fi un pericol pentru copil sau mamă. Apoi, după naştere, pot interveni multe probleme, cum este depresia după naştere. Află ce vedete s-au confruntat cu probleme la naştere.

Kim Kardashian, a născut înainte de termen cu 5 săptămâni şi a avut complicaţii

Una dintre vedetele care a avut probleme la naştere, dar şi pe timpul sarcinii este Kim Kardashian. Vedeta a adus-o pe lume pe fiica sa înainte cu 5 săptămâni de termenul normal. În timpul sarcinii Kim a fost diagnosticată cu preeclampsie şi placenta accreta, o complicaţie ce apare când placenta se lipeşte de peretele uterin. După naştere, vedeta a trebuit să se opereze pentru a îndepărta placenta rămasă.

Mira Sorvino a avut o sarcină de coşmar, iar naştrea nu a fost una prea uşoară. Vedeta a fost diagnosticată cu placenta previa, o complicaţie care apare atunci când placenta este prea jos. Este o complicaţie dureroasă, de obicei se sângerează şi riscul la naştere este ca placenta să iasă prima, ceea ce poate pune copilul în pericol. Vedeta a trebuit să stea la pat, ceea ce a favorizat apariţia unui cheag de sânge. A luat medicamente anti-coagulante. În travaliu, vedeta a suferit de o mare pierdere de sânge, având o naştere cu probleme.

Salma Hayek a avut diabet gestaţional şi bebeluşul a fost diagnosticat cu sindrom Down

Salma Hayek a avut o sarcină cu probleme, deoarece a fost diagnosticată cu diabet gestaţional. În plus, a avut o perioadă de stres maxim, în special din cauza soţului ei, care avea o aventură cu Linda Evanghelista. Spre sfârşitul sarcinii i s-a spus că bebeluşul ei se va naşte cu sindrom Down. Din fericire, Valentina s-a născut perfect sănătoasă în 2007.

O altă vedetă cu probleme la naştere este şi Mariah Carey, care nu a dat detalii, dar a declarat "Corpul meu a trecut prin atâtea. Trebuia să ţin gemenii în interior cât mai mult posibil, este un sacrificiu mare pe care trebuie să îl faci pentru ei. Am fost însărcinată 47 de săptămâni".

Tori Spelling a fost şi ea diagnosticată cu placenta previa, la cea de-a patra sarcină. A stat 4 luni la pat şi 1o săptămâni în spital, deoarece nu voi să rişte  cu complicaţiile ce pot apărea la naştere.

Camila Alves s-a recuperat foarte greu după cea de-a treia naştere, care a fost prin cezariană. Doctorii i-au spus că au găsit tot felul de lucruri acolo, iar după operaţie nu a putut să îşi mai ia copiii în braţe sau să facă exerciţii pentru un timp îndelungat.

Jane Seymour, operată de urgenţă la naştere

Jane Seymour nu a avut cea mai uşoară naştere. În loc de 3 bebeluşi, câţi ar fi trebuit să aibă, au reuşit până la capăt doar doi. Cei doi s-au născut cu 6 săptămâni mai devreme, iar vedeta a suferit de preeclampsie, ceea ce a dus la o naştere prin cezariană de urgenţă, pentru salvarea mamei şi copiilor.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg
andreea marin 1024x567 1 jpg
shakira instagram jpg