Vedete care au câştigat lupta cu infertilitatea

15 februarie, 2016
Vedete care au câştigat lupta cu infertilitatea jpeg

A deveni mamă nu este întotdeauna uşor precum pare. Mai ales în zilele noastre, când stresul, poluarea şi alimentaţia nu sunt cele mai benefice pentru organismul uman. Unele vedete au câştigat lupta cu infertilitatea şi au vorbit deschis despre experienţa prin care au trecut.

Jaime King a câştigat lupta cu infertilitatea

Modelul şi actriţa Jaime King a anunţat de curând lupta pe care a dus-o pentru a procrea. A avut deschiderea pentru a vorbi despre acest lucru pentru revista People: “Mi-am ascuns sentimentele faţă de momentele prin care am trecut şi am auzit de foarte multe cazuri asemănătoare în jurul meu”.

Vedete care au câştigat lupta cu infertilitatea – ovare polichistice, un diagnostic ce nu poate sta în faţa dorinţei de a avea copii

King a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice şi endometrioză şi a trecut prin cinci pierderi de sarcină, cinci încercări de fertilizare in vitro şi 26 de încercări de însămânţare intrauterină, înainte de a-l concepe pe fiul ei, James Knight în mod natural. King a mai spus pentru People: “Când am rămas însărcinată, a fost cel mai frumos lucru din viaţa mea”. Primul ei fiu s-a născut în octombrie 2013, iar cel de-al doilea fiu, Leo Thames s-a născut anul trecut în iulie. Amândoi fiii au fost concepuţi natural.

Trista Sutter, starul din The Bachelorette a dezvăluit că s-a luptat cu infertilitatea cu doi ani înainte de a-l naşte pe Maxwell în 2007 şi pe fiica ei, Blakesley, doi ani mai târziu. Ea a declarat pentru Fox411 că a fost cea mai întunecată perioadă din viaţa ei: “Este foarte dificil să nu poţi să îţi îndeplineşti un vis, să nu poţi face nimic în privinţa asta şi să trăieşti cu impresia că ceva este în neregulă cu tine”.

Vedete care au câştigat lupta cu infertilitatea – sarcinile pierdute nu le-au oprit din încercarea de a procrea

Gwen Stefani a rămas însărcinată cu greu cu al treilea fiu

După ce i-a născut pe cei doi fii ai săi, Gwen Stefani, a dezvăluit faptul că a încercat să mai facă un copil în 2010, dar nu a mai putut rămâne însărcinată. Deşi a declarat ulterior că este mulţumită cu băieţii ei şi că în viaţă nu toate lucrurile sunt controlabile, Stefani l-a adus pe lume pe cel de-al treilea fiu al său, Apollo, în 2014.

Courtney Cox, starul din serialul Friends a avut mulţi ani de luptă cu infertilitatea. Deşi rămânea uşor gravidă, nu putea să păstreze sarcinile. După multe tratamente şi încercări, Cox a adus-o pe lume pe Coco în iunie 2006.

Celine Dion a recurs şi ea la tratamente pentru a putea rămâne însărcinată în ambele sarcini. De asemenea, vedeta a mai dezvăluit că între sarcini a avut şi o sarcină pierdută.

Mariah Carey a trebuit să apeleze la acupunctură şi tratamente pentru fertilitate înainte de a rămâne însărcinată cu Monroe şi Moroccan. Vedeta a trebuit să urmeze tratament cu progesteron lunar şi chiar şi în timpul sarcinii timp de 10 săptămâni pentru prevenirea pierderii.

Mariah Carey a reuşit să învingă infertilitatea

Vedete care au câştigat lupta cu infertilitatea – momente tragice cu final frumos

După doi ani de la pierderea sarcinii în trimestrul al doilea, Lisa Osbourne şi soţul ei, Jack, s-au putut bucura de venirea pe lume a fetiţei lor, Andy. După acest moment fericit din viaţa lor, vedeta a scris pe blogul personal: „O pierdere de sarcină aşa de avansată a fost de departe cel mai greu lucru pe care a trebuit să îl înfruntăm, eu şi soţul meu”.

Alte vedete care au câştigat lupta cu infertilitatea prin mijloace ca mamă surogat, fertilizare sau adopţie mai sunt şi: Sarah Jessica Parker, Hugh Jackman, Jane Seymour, Emily Robison, Marcia Cross.



Recente pe Ok! Magazine

Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg