Vedete care au consumat marijuana 

1 iunie, 2015

Nebuniile tinereţii, precum experimentarea consumului de marijuana, au fost făcute şi de mari vedete ale lumii. Multe vedete din America, unde acolo în câteva state consumul de marijuana este legal atâta vreme cât este prescris de medici, au consumat marijuana în tinereţe sau în momente în care îşi doreau relaxare.

Iată o listă cu câteva vedete care au recunoscut că au consumat marijuana şi ce spun ele despre acest lucru.

Vedete care au consumat marijuana – foşti şi actuali preşedinţi au consumat marijuana în tinereţe

Poate părea imposibil, dar preşedintele SUA, Barak Obama, se numără printre vedetele care au încercat marijuana când erau copii: “Când eram copil, inhalam frecvent marijuana”. Asta nu înseamnă că alţi preşedinţi nu au consumat, Bill Clinton, dar şi George Bush au recunoscut că au încercat, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie făcut de toată lumea.

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, Oprah Winfrey, a recunoscut în emisiunea lui Andy Cohen că ultima oară când a consumat marijuana a fost în 1982. Iar ca să amuze publicul, Cohen a întrebat-o dacă vrea să iasă împreună după show, iar Winfrey a râs, răspunzând că a auzit că este mult mai bună ca în trecut.

Vedete care au consumat marijuana - vedete care au declarat că marijuana îi face mai inventivi, mai talentaţi

Unele vedete au consumat marijuana pentru a compune scenarii sau a termina proiecte. Jon Stewart a recunoscut în The Daily Show: “Aveţi idee câte filme am scris când eram sub efectul marijuana?”. Jay Z a spus revistei XXL că a consumat marijuana, apoi a reuşit să termine ‘Izzo. Iar Lady Gaga a declarant că fumează foarte multă marijuana când scrie muzică.

Pentru alte vedete, succesul a fost mai greu de îndurat, aşa că a consuma marijuana era ceva care să îi scoată puţin din realitate. Brad Pitt a spus că: “Mă ascundeam de toată treaba asta cu celebritatea, dar fumam prea mul”. În ceea ce o priveşte pe fosta lui soţie, Jennifer Aniston, aceasta se pare că nu era mare fan, dar a recunoscut că a consumat din când în când.

Vedete care au consumat marijuana - vedete care au încercat şi au regretat sau au mers înainte fără să mai încerce

Pentru alţii, consumul de marijuana a fost fie ceva trecător, fie o experienţă nedorită, negândită. Tom Brokaw a recunoscut că a încercat de două ori, apoi a mers mai departe, iar Michael Phelps a recunoscut că a consumat marijuana o singură dată la bong şi crede că a fost o lipsă de judecată.

Bine cunoscutul David Letterman a recunoscut că a trecut printr-o perioadă mai grea şi că nu era seară fără să consume marijuana, în timp ce actorul Morgan Freeman a declarat pentru The Guardian:“Niciodată nu renunţ la ganja”. Martha Stewart a recunoscut că ştie să ruleze o ţigară cu marijuana, iar Angelina Jolie a spus că dintre toate, marijuana a făcut-o să se simtă foarte stupid, ceea ce nu i-a plăcut deloc.

Connan O’Brien a recunoscut că a consumat, dar nu i-a dat prea mari satisfacţii, în timp ce Matt Damon a consumat prima oară cu mama sa şi tatăl vitreg. Justin Bieber a confirmat că a fost prins consumând marijuana, dar şi-a cerut scuze şi s-a simţit foarte prost.

Johnny Depp consideră că marijuana este mult mai puţin periculoasă decât alcoolul, chiar dacă nu este mare consumator de marijuana. Robert Downey Jr. a confirmat că a început să consume marijuana de la vârsta de 8 ani. Rick Steves a confirmat că a consumat peste tot în lume, iar Snoop Dogg a spus că marijuana îl face să se simtă aşa cum are nevoie să se simtă.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg