Vedete care au crescut fără părinţi

25 aprilie, 2016
vedete care au crescut fara parinti jpeg

Multe vedete, care au ajuns departe şi s-au făcut cunoscute în întreaga lume, au crescut în condiţii nu neapărat extraordinare. Sunt vedete care s-au afirmat şi care au lăsat experienţă în urma lor şi încântă cu prezenţa şi exemplul lor. Iată vedete care au crescut fără părinţi.

Jack Nicholson, crescut de bunici

Celebrul actor, Jack Nicholson, a fost crescut de părinţii din partea mamei, şi a aflat târziu că aceştia nu sunt, de fapt, părinţii săi. Întrucât mama sa l-a adus pe lume când ea avea doar 17 ani, părinţii ei i-au spus că ea este sora lui. Nu şi-a cunoscut niciodată tatăl. Revista Time a aflat despre acestea când actorul avea deja 30 de ani.

Eva Mendes

Eva Mendes a crescut în Los Angeles, alături doar de mama sa. Părinţii ei au divorţat când ea era foarte mică, iar mama a decis să se mute.

Mariah Carey a crescut şi ea tot fără tată. Mama ei a divorţat de tatăl ei când carey avea doar trei anişori. De atunci, nu a avut contact prea des cu tatăl său.

Vedete care au crescut fără părinţi - Jay-Z abandonat de tată

Părinţii lui Juddie Foster au divorţat înainte ca aceasta să se nască. Mama ei a crescut-o alături de partenerul de viaţă de după divorţ.

Jay-Z este unul dintre rapperi crescuţi doar de mamă. El şi fraţii săi au fost abandonaţi de tată, când Jay-Z era foarte tânăr.

Tatăl lui Diddy, cunoscutul rapper, era asociat de bază al mafiei new yorkeze de droguri, fapt care i-a adus decesul la vârsta de 33 de ani. Diddy era foarte mic, aşa că a crescut fără tată.

Eddie Murphy a fost asistat maternal o perioadă

Comediantul şi actorul Eddie Murphy a avut un trecut destul de greu. Tatăl său a murit când el şi fratele său erau foarte mici. Pentru că mama sa era bolnavă, aceştia au stat în asistenţă maternală până când mama şi-a revenit.

Vedete care au crescut fără părinţi - Charlize Theron a fost martora unui eveniment tragic din familie

Actriţa originară din Africa de Sud, Charlize Theron a avut şi ea un trecut zbuciumat. Avea doar 15 ani când mama sa l-a împuşcat şi l-a omorât pe tatăl său alcoolic şi abuziv.

Orlando Bloom vine dintr-o familie încurcată. L-a pierdut pierdut pe cel care credea că i-a fost tată când avea doar 4 ani. După ce a mai crescut, mama i-a dezvăluit că tatăl lui biologic este, de fapt, un prieten de familie.

Barack Obama, crescut de bunicii maternali

Preşedintele actual al SUA, Barack Obama, şi-a cunoscut tatăl o singură dată în viaţă. El a fost crescut în mare parte de către bunicii maternali şi mama sa.

Eric Clapton a fost crescut de bunica sa din partea mamei şi de partenerul ei de viaţă, în Anglia. Mama sa avea doar 16 ani când l-a născut. tatăl său era soldat când a cunoscut-o pe mama lui şi s-a întors în ţara de origine, Canada, înainte ca Eric să se nască.

Pierce Brosnan a fost crescut de bunici, apoi de o mătuşă şi un unchi

Pierce Brosnan a fost abandonat de tată când era în faşă. Mama sa s-a mutat la Londra când actorul avea 4 ani. A fost crescut în mare parte de bunici, apoi de către o mătuşă şi un unchi.

Vedete care au crescut fără părinţi - Malcolm X, crescut la orfelinat

Malcolm X are o poveste de familie destul de tristă. Tatăl său, lider al drepturilor civile a fost omorât când artistul avea doar 6 ani. Acesta a murit călcat de maşină. Familia crede că, de fapt, el a fost împins în faţa maşinii de către albii fanatici, care îi urau pe cei de culoare. Malcolm a fost internat într-un orfelinat la vârsta de 8 ani, deoarece mama lui a avut o cădere nervoasă puternică şi a nu a mai putut să îl crească.

Jamie Foxx, abandonat de ambii părinţi.

Jamie Foxx a fost abandonat de ambii părinţi şi crescut de bunicii, care l-au adoptat.

Ice-T a rămas fără familie la vârsta de 9 ani, şi a afost crescut de diverse persoane din familie şi de vecinii de cartier.

50 Cent nu şi-a cunoscut niciodată tatăl, iar la vârsta de 8 ani a rămas orfan şi de mamă.Recente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi