Vedete care au făcut fertilizare in vitro

18 martie, 2015

Milioane de oameni se luptă cu infertilitatea, iar vedetele nu au rămas imune la problemele lumii moderne. Din cauza stresului, care vine în urma aşteptărilor pe care le au oamenii de la vedete, acestea nu au vorbit prea deschis despre problemele legate de infertilitate sau problemele de familie. Dar iată câteva vedete, care au apelat la fertilizarea in vitro şi au recunoscut fără probleme.

Milioane de oameni se luptă cu infertilitatea, iar vedetele nu au rămas imune la problemele lumii moderne. Din cauza stresului, care vine în urma aşteptărilor pe care le au oamenii de la vedete, acestea nu au vorbit prea deschis despre problemele legate de infertilitate sau problemele de familie.

Mulţi oameni sunt reticenţi în ceea ce priveşte fertilizarea in vitro. În ultimul timp, însă, această nouă metodă de a da naştere a fost din ce în ce mai folosită atât de oamenii normali, cât şi de către vedete. Iată, deci, câteva dintre vedetele care au ales fertilizarea in vitro.

Vedete care au făcut fertilizare in vitro – o metodă mult mai folosită în alte ţări

Celine Dion are 3 băieţi, toţi făcuţi prin fertilizare in vitro. Prima oară a încercat de 6 ori şi l-a născut pe fiul ei cel mare, René-Charles în 2000. Iar în 2010 au apelat din nou la fertilizarea in vitro şi i-a adus pe lume pe Eddy şi Nelson.

Mariah Carrey a avut de tras mai mult în ceea ce priveşte sarcina. După ce a avut un avort spontan, Carrey şi soţul său au recurs la fertilizare in vitroşi au acum 2 gemeni, pe Moroccan şi Monroe, pe care i-a poreclit Dem Babies.

Nicole Kidman, după ce a urmat numeroase tratamente de fertilitate şi încercări de fertilizare in vitro a adus-o pe lume pe Sunday Rose, prima fetiţă în 2008. Cea de-a doua fetiţă, Faith Margaret a fost adusă pe lume în 2010 cu ajutorul unei mame surogat.

Courtney Cox s-a chinuit câţiva ani să procreeze, iar în 2004 a putut să o aducă pe lume pe Coco folosind metoda fertilizării in vitro.

Un caz mai fericit este cel al lui Brooke Shields, care a născut-o pe prima sa fiică în 2003 prin fertilizare in vitro, iar pe cea de-a doua fiică au conceput-o natural după 3 ani.

Fiul legendarului Rod Steward a apelat la metoda fertilizării in vitro împreună cu soţia sa, Penny Lancaster, care nu a putut concepe copii pe cale naturală.

Se spune despre Marcia Cross că şi ea a dat naştere celor două fete gemene ale sale prin fertilizarea in vitro în 2007.

După două avorturi, Jane Seymour a apelat la fertilizarea in vitro şi a născut 2 băieţi.

Actriţa britanică Emma Thompson a reuşit să conceapă cu ajutorul fertilizării in vitro în 1999 şi a adus-o pe lume pe Gaia, fiica sa. A încercat şi a doua oară tratamentul fertilizării, dar de data aceasta nu a mai mers.

Vedete care au făcut fertilizare in vitro – vedete din România care au dezvăluit secretele conceperii copiilor lor

Simona Pătruleasa a dezvăluit cu durere că a aflat că nu poate aduce copii pe lume în mod natural. După lunga depresie şi multe frământări legate de cum ar putea să facă, vedeta a apelat la fertilizarea in vitro. După ce-a de a treia încercare şi-a îndeplinit visul mult aşteptat. “Am făcut 3 tratamente, nu 100,cum s-a mai spus…Şi cel din urmă a fost cel mai greu, cu medicamentaţie şi injecţii, pe care mi le făceam singură în abdomen, după calculele mele, 300 de injecţii dureroase şi traumatizante. Am apelat la fertilizare in vitro”, a declarant Simona despre experienţa sa.

Experienţa Danielei Gyorfi legată de aducerea pe lume a copiilor a fost una şi mai traumatizantă, vedeta trecând prin coşmarul de a pierde sarcina, şi nu una, ci trei. În 2011, din fericire, a adus pe lume o fetiţă, Maria, cu ajutorul metodei fertilizării in vitro, deşi speranţa ei era pierdută.

Gurile rele spun că Nadia Comăneci a reuşit să îl aducă pe lume pe fiul său prin fertilizare in vitro. Cu toate acestea, nu a dezvăluit acest lucru public, ci a declarat că acestea sunt lucruri intime ce nu se discută în media.Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg