Vedete care au făcut liposucţie 

26 februarie, 2015

Să nu vă mire faptul că toate vedetele din ţară şi de la Hollywood arată de invidiat, veşnic tinere şi super frumoase. Poate că cele mai multe îşi permit ore îndelungate la sală, la saună, la masaj şi mese sănătoase, dar sunt şi vedete care preferă varianta mai scurtă pentru un look tineresc şi apelează la liposucţie.

Nu mai este nimic tabu la a apela la liposucţie. Timpul prea puţin pentru sport şi pentru prepararea unor mese bogate şi sănătoase se pare că a devenit o problemă şi pentru vedete. Nu toate vedetele se menţin cu sport şi alimentaţie sănătoasă, unele apelează la liposucţie, neavând răbdare să ajungă la formele dorite în mod natural.

De la o anumită vârstă, devine o adevărată provocare să scapi de burtică, oricât de bine ai mânca şi oricât de mult sport ai face. Ţine până la urmă şi de constituţia fiecăruia. Iar Mihai Mitoşeru a apelat la liposucţie pentru a scăpa de burtica care nu a mai vrut să dispară în ciuda eforturilor depuse de acesta. Pentru Mitoşeru, astfel de rezolvări ale problemelor legate de estetică nu mai este deloc tabu, având în vedere că cearcănele le-a îndepărtat tot cu ajutorul bisturiului.

Când voinţa nu te ajută, dar îţi doreşti cu orice preţ să atragi atenţia prin siluetă, liposucţia rămâne singura variantă. Raluca Bădulescu a apelat la liposucţie după naştere în speranţa că va deveni o divă. Cu toate acestea plăcerea de a mânca se pare că este mai presus decât dorinţa de a fi slabă, deoarece Raluca nu a putut rezita tentaţiei delicateselor şi s-a îngrăşat la loc.

Acidul hialuronic şi liposucţia nu sunt numai pentru femeie, Costin Mărculescu ştie foarte bine asta, deoarece a apelat la ajutorul doctorului pentru a scăpa de burtică şi riduri. Chiar dacă nu este un simbol masculin sexy, asta nu înseamnă că Mărculescu nu vrea să arate bine.

Vedete care au făcut liposucţie - la Hollywood

Să nu vă mire faptul că toate vedetele de la Hollywood arată de invidiat, veşnic tinere şi super frumoase. Poate că cele mai multe îşi permit ore îndelungate la sală, la saună, la masaj şi mese sănătoase, dar sunt şi vedete care preferă varianta mai scurtă pentru un look tineresc şi apelează la liposucţie.

Actriţa şi modelul Jessica Alba a recunoscut că şi-a făcut liposucţie după naştere pentru a scăpa de grăsimea urâtă care atârnă după ce aduci un copil pe lume.

Beyonce, devenită peste noapte celebră, din una dintre cele 5 membre ale unei trupe, s-a lansat solo, aşa că avea nevoie de ceva îmbunătăţiri. Pe lângă că a lucrat puţin la modificarea nasului şi sânilor, cântăreaţa se pare ca a apelat şi la liposucţie şi injecţii cu botox.

Foarte mulţi cred că după ce a dat naştere unor gemeni, Mariah Carey nu putea să slăbească şi să arate aşa de bine imediat după naştere dacă nu făcea liposucţie. Iar femeile care au născut ştiu cât de greu ajungi la kilogramele normale.

Chiar şi Demi Moore, care încă ne uimeşte cu corpul ei, se pare că ar fi făcut liposucţie la abdomen, genunchi şi coapse pentru a se păstra proaspătă şi apetisantă cât mai mult.

Despre Britney Spears se ştie deja că a recurs la câteva operaţii chirurgicale pentru mărirea şi aranjarea sânilor, dar a făcut şi liposucţie pentru abdomen.

În 2005 Dwayne Johnson şi-a făcut liposucţie la piept pentru că se făcea din ce în ce mai mare. Deci, se pare că nu numai grăsimea este operată, dar şi masa musculară prea multă.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg