Vedete care au făcut peeling chimic

22 ianuarie, 2016
vedete care au facut peeling chimic renee zellweger jpg jpeg

Pentru că anii sau viaţa dusă de multe dintre ele şi-au lăsat amprenta pe chipurile lor, numeroase vedete au făcut peeling chimic. Iată câteva dintre acestea:

Una dintre vedetele care şi-au făcut peeling chimic este Renee Zellweger. Actriţa a fost de nerecunoscut.

Renee Zellweger

Actriţa Renee Zellweger – printre vedetele care şi-au făcut peeling chimic

Apariţia ei de la un eveniment ce a avut loc în California i-a lăsat pe toţi muţi de uimire. Renee şi-a pierdut trăsăturile de odinioară care au făcut-o celebră, iar acum avea faţa întinsă şi umflată.

Renee şi-a făcut un peeling chimic, iar faţa este pufoasă, o reacţie secundară comună după o astfel de procedură. Lipsa ridurilor de pe frunte chiar şi atunci când zâmbeşte sugerează că actriţa şi-a injectat şi o cantitate mică de Botox. Mai mult se pare că ea şi-a făcut şi un lifting de sprâncene şi tratamente speciale care stimulează colagenul şi îmbunătăţesc calitatea pielii.

Şi Monica Gabor se regăseşte printre vedetele care şi-au făcut peeling chimic. A încercat această procedură pentru prima dată la doar 23 de ani. Alarmată că viaţa pe care o duce a început să-şi lase amprenta pe chipul său, vedeta a decis să recurgă la una dintre „minunile" tehnologiei moderne în materie de înfrumuseţare şi întinerire: peeling chimic, un tratament costisitor cu ajutorul căruia şi-a îndepărtat ridurile.

Vedete care şi-au făcut peeling chimic: Demi Moore şi Elena Băsescu

Demi Moore este şi ea printre vedetele care şi-au făcut peeling chimic. Ea a uitat şirul operaţiilor estetice prin care a trecut de-a lungul timpului, multe sute de mii de dolari fiind investite în trupul şi chipul său. Implanturi cu silicoane, lifting al sânilor, lifting al sprâncenelor, injecţii cu Botox, liposucţie a genunchilor, însă unul dintre procedurile sale preferate este peeling-ul chimic. Demi este disperată să arate ca la 30 de ani şi vrea să îndepărteze urmele pe care timpul le-a lăsat pe pielea ei, aşa că mult mai des decât îi permit doctorii îşi aplică un acid special pe faţă, care arde stratul superior al pielii şi mai apoi, după ce se curăţă cicatricile, iese la iveală pielea fină. Plăteşte de fiecare dată câte 20.000 de dolari pentru a-i fi arsă pielea.

Demi Moore

Printre vedetele care şi-au făcut peeling chimic se numără şi Elena Băsescu. Urmele de acnee şi petele rezultate în urma expunerii la solar au fost eliminate de pe faţa Elenei Băsescu printr-un peeling chimic făcut de dr. Constantin Stan la clinica sa din Bacău. Metoda este agresivă şi constă în aplicarea pe faţă a unui acid care arde pielea. În urma intervenţiei, pe faţă se formează o crustă, care cade în zece zile. Tenul se regenerează în totalitate abia după o lună. Costul unei astfel de intervenţii este de aproape 2.000 de lei.



Recente pe Ok! Magazine

Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg