Vedete care au făcut puşcărie

17 februarie, 2015

Fie că au fost victime ale unui sistem dictatorial, fie că au fost victimele propriilor patimi sau fie că au fost aleşi ca sacrificiu pentru a da societăţii o lecţie, vedetele care au făcut puşcărie sunt oameni cu un trecut dureros, din care cu siguranţă au învăţat multe.

3 vedete din România care au făcut puşcărie

Cazul Cristinei Ţopescu, care a făcut puşcărie 3 luni şi 5 zile, este un caz cel puţin special, ea încercând să treacă graniţa fraudulos, deoarece voia să ajungă la mama ei, suspectă de cancer, care locuia în Germania pe vremea aceea. Vedeta a simţit ce înseamnă să fii deţinut, să fii tratat ca ultimul om, să treci prin viol şi bătaie, să fii umilit, insultat şi să trăieşti în condiţii de viaţă inumane.

Cu toate acestea, Cristina Ţopescu este model pentru oameni, iar în urma experienţei crunte a primit confirmarea că poate fi un om puternic, aşa cum a declarat cu mulţi ani în urmă. “Am ieşit din închisoare infinit mai puternică decât am intrat. Sau infinit mai conştientă că toţi suntem puternici, de fapt, dacă vrem” a declarant vedeta în 2011 pentru adevărul.ro.

Sişu, fostul membru al trupei La Familia, este un exemplu de aşa nu în mediul din care provine. Acuzat pentru trafic de droguri de mare risc şi deţinere pentru consum mai întâi, apoi doar pentru consum de droguri şi condamnat a treia oară din nou pentru trafic în 2009. Se poate spune că Sişu, pe lângă lipsa de control asupra propriei patimi, a fost un experiment social.

După acuzarea şi arestarea sa, în mediul din care provine, unde consumul de droguri este ridicat, s-a observat o scădere drastică a traficului şi deci a consumului de droguri. Nu acelaşi lucru s-a întâlnit şi la consumatorii de droguri de lux, gen cocaină, în urma achitării lui Ţiriac Jr. din dosarul Cocaina pentru VIP-uri, evenimente petrecute în aceeaşi perioadă de timp, octombrie 2009.

Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, a fost acuzat pentru violenţele petrecute în septembrie 1991 la 18 ani de puşcărie. Iar după 7, respectiv 10 ani de puşcărie a mai primit două condamnări noi pentru evenimentele din ianuarie-februarie 1999. Deşi a fost graţiat de Ion Iliescu, se pare că Miron a trebuit să mai stea la puşcărie până în decembrie 2007, dar a avut interdicţie să intre în Petroşani şi Bucureşti până în 2012.

Vedete din lume care au făcut puşcărie

În lumea artiştilor, consumul de droguri şi faptele nu prea ortodoxe sunt încă la modă. Vedetelor de la Hollywood nu le pasă întotdeauna de viaţa publică şi calcă strâmb. Este şi cazul vedetelor care au făcut puşcărie.

Robert Downey Jr. cunoscut şi pentru stilul rebel de viaţă încă de tânăr a petrecut 1 an în puşcărie după ce a consumat tot felul de droguri şi a ajuns să doarmă în patul unui vecin. În urma testării de droguri, Robert nu s-a putut lăuda cu un organism “clean”.

Wesley Snipes are probleme cu respectarea regulilor în societatea aşa zis democratică, acesta fiind închis pentru evaziune fiscală. A petrecut 3 ani în puşcărie.

Unora le plac prea mult armele, de aceea T.I. a stat 1 an în puşcărie pentru deţinere ilegală de arme, iar altora le place să jefuiască, de aceea Danny Trejo (vedeta din Machete) a fost condamnat la 11 ani de puşcărie, înainte de a-şi începe cariera în film.

Se ştie că Paris Hilton are probleme cu viteza, dar a fost prinsă şi conducând fără permis, iar Mike Tyson a făcut 36 de luni de puşcărie în urma condamnării de viol în 1991. Tim Allen a făcut puşcărie pentru trafic cu cocaină înainte de a ajunge faimos.

În concluzie, vedetele sunt oameni, care au viaţă obişnuită şi nu sunt imune la greşeli sau fapte neplăcute. Important este ca oamenii să nu judece greşit pe semenul său şi să nu creadă că cei expuşi atenţiei publicului sunt sau trebuie să fie perfecţi.Recente pe Ok! Magazine

Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg