Vedete care au fost părăsite când le era lumea mai dragă

15 aprilie, 2015

Ce poate fi mai frumos decât întregirea unei relaţii prin venirea unui copil pe lume? Toată lumea gândeşte că venirea unui copil este un dar extraordinar de la viaţă şi nu poate fi decât moment de bucurie.

Ce poate fi mai frumos decât întregirea unei relaţii prin venirea unui copil pe lume? Toată lumea gândeşte că venirea unui copil este un dar extraordinar de la viaţă şi nu poate fi decât moment de bucurie. Cu toate acestea, unele vedete au fost părăsite de soţii sau prietenii lor când le era lumea mai dragă, adică exact atunci când se simţeau împlinite ca viitoare mămici.

Dar pentru că societatea nu mai încurajează relaţiile tradiţionale, adică cupluri cu copii, bărbaţii tind să nu îşi mai asume responsabilitatea creşterii propriilor copii, ci să caute în continuare distracţie. Şi chiar dacă unii dintre ei s-au simţit capabili să ţină o familie, la un moment dat şi-au dorit să evadeze din viaţa de familie, de multe ori grea şi cu multe sacrificii.

Vedete care au fost părăsite când le era lumea mai dragă – părăsită şi lăsată cu 5 copii şi al şaselea pe drum

Aşa se face că în 2011 Lauryn Hill a fost părăsită de iubitul de mulţi ani, Rohan Marley, care s-a îndrăgostit rapid de modelul brazilian, Isabeli Fontana. Fără să se aştepte la aşa ceva, Hill a rămas uimită, mai ales că în acel moment este însărcinată cu cel de-al şaselea copil al cuplului. Deşi Isabeli a reuşit să se logodească cu Marley, acesta nu s-a ţinut de cuvânt şi a părăsit-o destul de repede.

Frumoasa Christina Milian a fost părăsită de faimosul cântăreţ de hip-hop The Dream (Terius Youngdell Nash) exact înainte ca aceasta să aducă pe lume copilul cuplului. Se pare că The Dream nu era mulţumit doar cu viaţa de familie, iar pozele au confirmat faptul că acesta o înşela pe partenera sa.

Faimosul cuplu de cântăreţi Kelis şi Nas s-au despărţit exact atunci când le era lumea mai dragă. Kelis aştepta un copil, dar în 2010 au divorţat, iar Kelis era însărcinată în 7 luni. Deşi Nas ar fi vrut să negocieze, Kelis a refuzat să mai continue relaţia cu acesta, mai ales că ştia că este înşelată.

În 2003 actriţa Mary Louise Parker a fost părăsită când era însărcinată în şapte luni cu fiul lui Billy Crudup. Acesta s-a îndrăgostit de actriţa Claire Danes şi nu a mai vrut să lupte pentru familie. Parker nu vorbeşte niciodată despre acest lucru, declarând că nu ar fi corect faţă de fiul ei să vorbească despre acel episod din viaţa părinţilor copilului ei.

Vedete care au fost părăsite când le era lumea mai dragă – Shar Jackson părăsită când era însărcinată a doua oară cu cel care avea să devină tatăl copiilor lui Spears

Zicala aceea care spune că “viaţa bate filmul” este cât se poate de adevărată, mai ales că aventurile şi dezamăgirile se întâmplă şi în scena celor mai cunoscuţi. Kevin Federline era logodit cu Shar Jackson, care era însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului, când s-a îndrăgostit subit de Britney Spears şi a părăsit-o pe Jackson. După ce a făcut doi copii şi cu bine cunoscuta cântăreaţă pop, Federline a fost la rândul său părăsit de Spears în 2006.

Superbul cuplu Tom Brady şi Gisele Bundchen ascund în spate un mic secret. Se pare că Tom şi-a părăsit iubita, pe Bridget Moynahan, când aceasta era însărcinată în mai mult de 3 luni cu copilul lui pentru a îmbrăţişa o nouă viaţă cu Gisele. În timp ce dragostea lor creştea din ce în ce mai mult, Bridget şi-a luat rolul de mamă singură în serios.

Mel B. a fost părăsită de Eddie Murphy exact când îi era lumea mai dragă, era însărcinată în patru luni cu copilul acestuia, dar el se pare că se întâlnea şi cu Tracy Edmonds. Ca totul să fie şi mai dramatic, Murphy a cerut un test de paternitate, deoarece nu era sigur dacă acel copil este al lui.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate