Vedete care au îmbătrânit frumos

16 martie, 2015

Frumuseţea ţine şi după 40 de ani, iar asta demonstrează vedetele care au îmbătrânit frumos, în ciuda faptului că au în spate o viaţă plină de muncă, succes, dar şi eşecuri. Chiar şi astăzi, deşi nu mai sunt în floarea vârstei, unele vedete impresionează

Frumuseţea ţine şi după 40 de ani, iar asta demonstrează vedetele care au îmbătrânit frumos, în ciuda faptului că au în spate o viaţă plină de muncă, succes, dar şi eşecuri. Chiar şi astăzi, deşi nu mai sunt în floarea vârstei, unele vedete impresionează cu frumuseţea şi eleganţa lor.

Vedete care au îmbătrânit frumos – 5 frumoase de la Hollywood

Bernadette Peters, născută pe 28 februarie 1948 în New York este printre cele mai cunoscute şi apreciate vedete de la Hollywood, atât pentru performanţele în actorie, cât şi pentru frumuseţea ei, peste care parcă timpul nu a vrut să treacă.

Catherine Deneuve, născută la 22 octombrie 1943 la Paris, vine dintr-o familie de actori şi a început să joace de la frageda vârstă de 13 ani în The Twilight Girls. Oricum, va rămâne de neuitat în istoria cinematografiei prin talentul de care a dat dovadă în muzicalul The Umbrellas of Cherbourg.

Charlotte Rampling, născută pe 5 februarie 1946 în Anglia, din mamă pictoriţă şi tată olimpic medaliat cu aur, ajuns comandant NATO. Cu o educaţie de excepţie, frumuseţea acestei actriţe s-a încăpăţânat să o însoţească chiar şi în anii vârstei a treia.

Cloris Leachman, născută pe 30 aprilie 1926, este actriţă americană de origine cehă, care a câştigat 8 premii Emmy şi a uimit întreaga lume când a apărut în Dancing wiht the Stars. Are 5 copii şi 5 nepoţi şi arată excepţional la cei 88 de ani ai săi.

Raquel Welch, născută cu numele Jo Raquel Tejada la 5 septembrie 1940, este o frumuseţe rară chiar şi la cei 74 de ani ai săi. În anii săi de glorie a fost un sex simbol al Americii şi nu de puţine ori a fost numită printre cele mai frumoase femei din toate timpurile. În 2011, de exemplu, Men’s Health Magazine a numit-o a doua cea mai sexy femeie a tuturor timpurilor.

Mai sunt şi alte vedete frumoase la vârste la care mulţi nici nu se mai pot mişca cum trebuie, vedete ca Cybill Shepherd, Connie Stevens, Diahann Carroll, Goldie Hawn, Helen Mirren sau Holland Taylor şi multe altele.

Vedete care au îmbătrânit frumos – 5 frumoşi de la Hollywood

Printre bărbaţii care au îmbătrânit frumos trebuie să îl numim în primul rând pe Al Pacino, care a încântat milioane de femei din întreaga lume cu rolurile sale prin care a emanat masculinitate şi eleganţă bărbătească. Pacino este născut pe 25 aprilie 1940 în New York într-o familie italiano-americană.

Alain Delon, născut în Franţa la Sceaux, este poate cea mai cunoscută figură din istoria cinematografiei la capitolul bărbaţi frumoşi şi talentaţi. Cu dubla cetăţenie franceză şi suedeză, actorul a fost numit varianta masculina a frumoasei Brigitte Bardot. Născut la 8 noiembrie 1935 la cei 79 de ani ai săi poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase vedete masculine pe care le-a avut cinematografia.

Kevin Michael Costner, născut pe 18 ianuarie 1955 este actor, regizor, producător, muzician şi cântăreţ. A adunat numeroase premii de-a lungul vieţii şi rămâne printre vedetele care au îmbătrânit frumos.

Denzel Hayes Washington, născut pe 28 decembrie 1954 la New York. Deşi a vrut să fie jurnalist, s-a înscris la şcoala de teatru în San Francisco, unde se mutase. Talentul actorului şi-a spus cuvântul şi a început să joace mai întâi în teatru, apoi în filme. Denzel a rămas unul dintre frumoşii lumii filmului, îmbătrânind frumos.

Alte vedete masculine care au îmbătrânit frumos sunt şi Jeff Bridges, John Travolta, Sylvester Stallone, Dennis Quaid şi mulţi alţii.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg