Vedete care au îmbătrânit urât

16 februarie, 2015

Cine se gândeşte că unele vedete drăgălaşe ca şi copii ajung să îmbătrânească urât? Viaţa şi timpul nu sunt pentru toată lumea favorabile. Iată câteva vedete care au îmbătrânit urât.

Vedete care au îmbătrânit urât - actorul din Harry Potter

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi actori ai Hollywood-ului, care s-a lansat în cariera sa într-un stil măreţ, devenind faţa personajului Harry Potter în toată lumea, Daniel Radcliffe, nu mai este băieţelul drăgălaş care îi încânta pe toţi cu mutra sa simpatică. Acum este un tânăr adult, care nu se încadrează în tiparul bărbaţilor frumoşi, sprâncenele a la Albulescu şi nasul măricel îl obligă pe Radcliffe să fie printre vedetele care au îmbătrânit urât.

Vedete care au îmbătrânit urât - Jonathan Lipnicki, puştiul cu ochelari

Puştiul cu ochelari pe care l-a adorat toată lumea în Jerry Maguire şi în Like Mike, Jonathan Lipnicki, şi-a dorit mult ca în adolescenţă să continue cu cariera în actorie, dar se pare că faţa nu l-a ajutat prea mult. Deşi se prezenta ca un puşti tare simpatic, vedeta din bine cunoscutele filme a îmbătrânit urât, dar cu toate acestea, a contribuit la strângere de fonduri pentru cancerul de sân şi diabet.

Vedete care au îmbătrânit urât - Macaulay Culkin, vedetă de top când era copil

Macaulay Culkin, pe care încă îl mai vedem cu toţii în fiecare iarnă în preajma Crăciunului în Singur Acasă şi care a fost unul dintre cele mai populare vedete copii din istoria filmului, s-a transformat într-un ciudat, cu siguranţă pe lista vedetelor care au îmbătrânit urât. Pe lângă asta, nimeni nu s-ar fi gândit că poate să abandoneze aşa o carieră la Hollywood, devenind în adolescenţă dependent de droguri, fiind arestat de două ori şi acum lucrând la un proiect cel puţin la fel de ciudat ca şi el, The Pizza Underground.

Vedete care au îmbătrânit urât - băieţelul din The Sixth Sense

Cine nu s-a înduioşat la privirea nevinovată şi plină de compasiune a băieţelului din The Sixth Sense? Cu trecerea timpului, ochii micuţi şi privirea blajină este tot ce a mai rămas normal din Haley Joel Osment, care s-a îngrăşat enorm. Deşi se credea că a dat lovitura în actorie, faţa nu l-a ajutat în timp aflându-se printre vedetele care au îmbătrânit urât. Dar Osment şi-a descoperit talentul vocii sale, ducând-o chiar mai bine cu seria de jocuri Kingdom Hearts.

Vedete care au îmbătrânit urât - Sam din Stăpânul Inelelor

Sean Astin, care cu siguranţă încă primeşte roluri bunicele, e clar că nu datorită faptului că arată bine. Chiar dacă în copilărie a cucerit cu zâmbetul şi drăgălăşenia lui, acum nu se poate spune că este un bărbat arătos. Cunoscut pentru rolul din The Goonies, lumea îl mai cunoaşte şi ca Rudy, iar unii îl ştiu din Encino Man. Dar cei mai mulţi îl ştiu din Lord of the Rings în persoana lui Sam. Este clar printre vedetele care au îmbătrânit urât, dar măcar a avut o carieră pe cinste până acum.

Vedete care au îmbătrânit urât - Mayim Bialik

Blossom a fost hitul anilor ’90 şi toate fetele voiau să arate şi să se îmbrace ca ea. Cu toate acestea, Mayim Bialik şi-s pierdut cu trecerea anilor charisma din copilărie. Se pare că atunci când nu le mai merge prea bine pe marile ecrane, vedetele care au îmbătrânit urât se ascund în spatele camerelor de filmat şi devin vocile unor personaje de desene animate. Iar lui Mayim i-a mers foarte bine în seriale ca Johnny Bravo sau Kim Impossible.

Frankie Muniz, printre vedetele care au îmbătrânit urât, nu se poate plânge nici de felul cum arată, nici de faptul că nu are bani de cheltuială. Vedeta din Malcolm in the Middle câştigă în continuare suficient de bine de pe urma serialelor, încât îşi poate satisface capriciul de a fi pilot de curse, dar şi cel de a umbla cu femei frumoase.

Ron Howard, cu siguranţă printre vedetele care au îmbătrânit urât, demonstrează faptul că la Hollywood nu primează frumuseţea. A jucat de mic în mai multe show-uri şi este un regizor cunoscut şi admirat în toată lumea.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg