Vedete care au învins cancerul

13 martie, 2015

Cancerul, boala care face foarte multe victime anual în lumea întreagă, este o luptă între viaţă şi moarte, pe care unii au reuşit să o învingă. Din fericire, există şi cazuri fericite de luptă câştigată cu cancerul. Iată câteva vedete care au învins cancerul şi care se bucură de viaţă mult mai bine ca înainte.

Cancerul, boala care face foarte multe victime anual în lumea întreagă, este o luptă între viaţă şi moarte, pe care unii au reuşit să o învingă. Cu toate că cei mai mulţi bolnavi de cancer mor, nu există campanii de prevenire a cancerului, dimpotrivă, suntem încurajaţi să mâncăm produse pline de substanţe despre care se ştie că sunt cancerigene.

Din fericire, există şi cazuri fericite de luptă câştigată cu cancerul. Iată câteva vedete care au învins cancerul şi care se bucură de viaţă mult mai bine ca înainte.

Vedete care au învins cancerul – Lance Armstrong, apreciază viaţa mai mult după ce a învins cancerul

Este şi cazul ciclistului Lance Armstrong, al cărui cancer s-a extins de la testicule, la plămâni şi creier. Cu toate acestea, sportivul a declarat “Cu toate că nu doresc nimănui, cred că apreciez viaţa mult mai complet şi într-o manieră mult mai bună pentru că am luptat cu cancerul şi am fost suficient de norocos şi am supravieţuit. Acestea fiind spuse, mai cred ca această boală afectează prea mulţi oameni, de aceea este important să luptăm pentru a schimba acest lucru.”

Vedete care au învins cancerul – toate aceste vedete sunt implicate activ în lupta cu cancerul şi acum

Unele vedete, după ce au câştigat lupta cu cancerul, s-au implicat activ în campanii de prevenire şi şi-au deschis fundaţii de acest fel. Este şi cazul Christinei Applegate, care a supravieţuit cancerului la sân. Cynthia Nixon, după ce a câştigat lupta cu cancerul de sân, a devenit implicată în vindecarea pacientelor cu acest tip de cancer.

Fran Drescher şi-a făcut Fran Drescher’s Cancer Schmancer Foundation, după ce a învins cancerul de col uterin. Olivia Newton John a donat sume considerabile fundaţiilor care tratează subiectul cancer, după ce a învins cancerul de sân. Sharon Osbourne a început propriul program de combaterea a cancerului de colon, după ce a învins împotriva bolii.

Unele persoane, după ce înving moartea, realizează că vor să facă ceva deosebit, ceva ce n-au făcut şi le pare rău. Aşa se face că Sheryl Crow a adoptat un băiat după ce a învins cancerul.

Rod Steward a supravieţuit cancerului la tiroidă şi a trebuit să înveţe din nou să cânte. Kylie Minogue a câştigat şi ea lupta cu cancerul la sân în 2005. Kathy Bates a supravieţuit cancerului uterin în 2003, dar a anunţat de curând că a reapărut, de data aceasta la sân. Robert DeNiro a trecut şi el printr-o operaţie de cancer la prostată în 2003, iar de atunci se simte excelent.

Edie Falco a învins şi ea cancerul de sân, deşi a reuşit cu succes să ţină secret acest lucru. Fosta Kelly Garrett din Charlie’s Angels, pe numele ei adevărat Jaclyn Smith, a reuşi să învingă cancerul de sân.Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg