Vedete care au murit la 27 de ani

25 noiembrie, 2015
Vedete care au murit la 27 de ani jpeg

Moartea artistei Amy Winehouse, în 2011, la 27 de ani a reactualizat acelaşi “blestem” care a atins figuri legendare precum Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison şi Kurt Cobain. Iată şi alte vedete care au murit la 27 de ani:

Amy Winehouse

Amy Winehouse, supranumită diva trash a muzicii soul, a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de doar 27 de ani, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Moartea ei a fost una "accidentală" - potrivit rezultatelor anchetei făcute de politie -, fiind cauzată de abuzul de alcool.

Jimi Hendrix, una dintre vedetele care au murit la 27 de ani

Deşi începuturile sale de carieră au fost în barurile cartierului Greenwich Village din New York, artistul american avea să afle ce înseamnă succesul mai departe de locul său natal. Chas Chandler, fostul basist al trupei Animals, l-a adus în Marea Britanie, unde Hendrix a pus bazele propriei sale formaţii, pe care a intitulat-o sugestiv The Jimi Hendrix Experience. „Purple Haze“, „All Along The Watchtower“, „Voodoo Child“ şi „Hey Joe“ au fost doar câteva dintre titlurile celor mai cunoscute piese semnate de celebrul cântăreţ şi compozitor.

Jimi Hendrix

Şi Jimi Hendrix este una dintre vedetele care au murit la 27 de ani. Anul 1970 a fost marcat de dispariţia lui Jimi Hendrix (18 septembrie), asfixiat cu propria vomă după ce a combinat somnifere cu vin, şi a lui Janis Joplin (4 octombrie), decedată, se crede, în urma unei supradoze de heroină.

Kurt Cobain, liderul trupei Nirvana, a murit prin împuşcare pe 5 aprilie 1994, stabilindu-se oficial că a fost vorba de o sinucidere. Şi el se numără printre vedetele care au murit la 27 de ani.

Potrivit biografiei lui Cobain,"Heavier Than Heaven", sora muzicianului a spus că, în copilărie, acesta şi-a exprimat dorinţa de a face parte din "Club 27", un club din care fac parte foarte multe vedete din întreaga lume.

De asemenea, şi Janis Joplin este un dintre vedetele care a murit la doar 27 de ani. Ea a intrat în atenţia publicului în a doua jumătate a anilor 60, ca solistă a trupei Big Brother and the Holding Company, iar mai apoi ca artist solo.

Printre vedetele care au murit la 27 de ani se numără şi Janis Joplin

În 2004, Janis Joplin a fost desemnată de revista Rolling Stone drept una dintre cele mai faimoase şi mai talentate soliste din istorie.

Janis a murit pe 4 octombrie 1970, în urma unei supradoze de heroină combinate cu consum de alcool. A fost incinerată, iar cenuşa sa împrăştiată deasupra Oceanului Pacific.

Ronald "Pigpen" McKernan (1945-1973) a fost un muzician american cunoscut ca membru fondator al trupei Grateful Dead. A cântat în formaţie la orgă, armonică, percuţie, chitară şi voce. În 1994 a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame alături de ceilalţi membrii ai formaţiei.

Pe 8 martie 1973 a fost găsit mort în locuinţa sa din cauza unei hemoragii gastrointestinale.

În anul 2011, cercetătorii britanici au realizat studii legate de acest „fenomen” (despre vedetele care au murit la 27 de ani). Unul dintre aceştia, Howard Sounes spune că majoritatea artiştilor au avut probleme serioase cu  abuzul de droguri: „Vieţile lor emoţionale, oferă un set perfect de circumstanţe pentru o moarte timpurie” . În plus , Sounes a subliniat faptul că „mai mulţi membri ai clubului au avut copilării izbitor de dificile, care produc răni emoţionale”.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg