Vedete care au născut prematur

2 februarie, 2016
Vedete care au născut prematur jpeg

Naşterea este un dar extraordinar, absolut toate femeile ar trebui să se bucure de această minune. Pe lângă prelungirea vieţii femeii şi întărirea sistemului imunitar, naşterea este motiv de bucurie pentru venirea pe lume a unui nou membru de familie. Naşterile premature sunt privite cu mari emoţii, dar de obicei se sfârşesc cu succes. În România se estimează cam 24 de mii de naşteri premature pe an, în timp ce în SUA numărul nou-născuţilor prematur este de 500 de mii anual.

Naşterea prematură nu are cauze specifice, fiecare caz diferă, aşadar acestea nu apar doar la anumite categorii sociale. Printre persoanele care au născut prematur se numără şi vedete, să vedem ce vedete au primit pe lume copii prematuri.

Celine Dion i-a adus pe lume înainte de termen pe cei doi gemeni

Vedete care au născut prematur – 60% dintre gemeni se nasc prematuri, Celine Dion şi Julia Roberts au născut prematur gemenii

Actorul Charlie Sheen şi mămica Brooke Mueller au asistat la naşterea prematură a fiilor lor, Max şi Bob. Aceştia s-au născut cu o lună înainte, în martie 2009. Se pare că 60% din gemeni se nasc prematuri, important este să fie sănătoşi. Se pare că cei doi vor duce talentul tatălui şi bunicului lor, căci Brooke a declarat: „Bob seamănă identic cu Charlie, iar Max cu Martin (Sheen)”.

Înainte cu două luni de a da naştere gemenilor Phinneaus şi Hazel, Julia Roberts a început să aibă contracţii. Următoarea lună, Julia a fost nevoită să o petreacă într-un spital din L.A. Imediat cum s-a externat, acesta a intrat în travaliu şi a născut pe 28 noiembrie 2004 la 36 de săptămâni. Naşterea a fost una fără complicaţii, iar mama s-a simţit excelent.

Actriţa a născut prematur doi gemeni sănătoşi

Vedete care au născut prematur – Kim Kardashian a născut şi ea prematur în 2013

Fiica lui Kim Kardashian şi a lui Kanye West, North, s-a născut prematur, după ce anumite complicaţii apărute au forţat-o pe vedetă să se interneze. De asemenea, fetiţa lui Faith Hill şi a lui Tim McGraw, Aubrey, s-a născut prematur imediat după ce Faith a descoperit la doctor că nu mai avea aproape deloc lichid amniotic. Aubrey a stat la incubator timp de trei săptămâni, până ce i s-au dezvoltat plămânii complet.

În 2010, Celine Dion a născut prematur, ea i-a adus pe lume pe Nelson şi Eddy. După doi ani, vedeta a promovat un video, World Prematurity Day, pentru a sensibiliza lumea întreagă în ceea ce priveşte naşterea prematură.

Starul din “Scary Movie”, Anna Faris a adus pe lume un băieţel, Jack, cu nouă săptămâni mai devreme. Fiul lui Anna şi a lui Chris Pratt a trebuit să stea în spital o lună până să meargă alături de părinţi acasă.

Vedete care au născut prematur – vedete autohtone care au adus pe lume copii mai devreme de termen

Cristina Bălan arată excelent după naşterea celor doi băieţi aduşi pe lume prematur

În ceea ce priveşte vedetele autohtone, Elena Băsescu a născut prematur o fetiţă. Sofia Anais s-a născut cu trei săptămâni înainte de termen, fără complicaţii. Deşi Elena şi-a dorit o naştere naturală, a trebuit să se intervină prin cezariană.

Cristina Bălan, fosta solistă de la Impact a născut prematur doi băieţi gemeni, Toma David şi Matei Nikolas. Soţia lui Gabriel Bălan l-a făcut de două ori fericit, o dată pentru că a născut gemeni, a doua oară pentru că a născut natural doi băieţi sănătoşi tun.



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg