Vedete care au pierdut sarcina

24 septembrie, 2015
Vedete care au pierdut sarcina jpeg
image

Pierderea sarcinii sau avortul spontan este un lucru destul de comun, iar vedetele nu pot fi asigurate că nu vor păţi şi lucruri tragice, chiar dacă sunt faimoase. Cu toate acestea, multe vedete nu vor să discute despre astfel de intimităţi. Dar, unele vedete s-au arătat deschise la acest subiect şi au împărtăşit din experienţa lor, fiind de real ajutor pentru cele care au trecut prin astfel de momente dificile în viaţă.

Celebrul cuplu Beyonce şi Jay-Z se pare că au trecut printr-un moment tragic înainte de a se naşte fiica lor, Blue Ivy Carter. În melodia Glory, Jay-Z dezvăluie faptul că le-a fost extrem de frică că o vor pierde până la naşterea ei, asta din cauza unei pierderi de sarcină anterioară.

Vedete care au pierdut sarcina - Pink a vorbit cu greu despre pierderea de sarcină suferită înainte de a o avea pe fiica sa

image

Pink a dezvăluit cu greu că este însărcinată în 2010 la emisiunea The Ellen DeGeneres Show. De altfel, a dezvăluit şi motivul pentru care i-a fost aşa de greu să vorbească despre asta. Artista a recunoscut că i-a venit greu să vorbească despre faptul că a pierdut o sarcină în trecut. Din fericire, fiica sa, Willow Sage i-a adus multe bucurii şi Pink se simte extrem de împlinită.

După ce s-a căsătorit cu actorul şi comediantul Nick Cannon în 2008 şi a suferit o pierdere de sarcină, Mariah Carey a recunoscut că face tratament cu progesteron pentru a stimularea fertilităţii şi sănătatea viitoarei sarcini. În 2011, vedeta i-a adus pe lume pe Moroccan şi Monroe, la vârsta de 41 de ani.

Nicole Kidman a avut dintotdeauna probleme cu infertilitatea, a pierdut mai mult de o sarcină, ceea ce a făcut-o să înfieze 2 copii, pe Isabella şi Connor. Cu toate acestea, la 41 de ani a născut-o pe Sunday Rose, iar la 43 de ani Kidman a folosit o mamă surogat pentru a o aduce pe lume pe Faith.

image

Vedete care au pierdut sarcina - Celine Dion a avut probleme de infertilitate dintotdeauna, iar asta nu a ţinut-o departe de avortul spontan

Înainte de a-i avea pe gemenii Eddy şi Nelson, iubita cântăreaţă Celine Dion a declarat că a suferit mult în urma unei pierderi de sarcină. Probleme de infertilitate au urmărit-o mult timp, căci vedeta a dat naştere doar cu ajutorul fertilizării in vitro.

Courtney Cox a recunoscut că rămâne destul de uşor însărcinată, adevăratele probleme intervin atunci când trebuie să ducă sarcina la bun sfârşit. După mai multe încercări cu fertilizare in vitro şi câteva pierderi de sarcină, vedeta a reuşit să o aducă pe lume pe Coco la 40 de ani.

Înainte de a-i avea pe Rowan şi Grier, Brooke Shields a apelat la fertilizare in vitro de mai multe ori şi a suferit şi o pierdere de sarcină. Deşi foarte deprimaţi, se pare că vedeta şi soţul său s-au văzut părinţi până la urmă.

image

Nici în ţară vedetele nu sunt ferite de astfel de drame. Simona Pătruleasa a trecut printr-un moment greu după ce a pierdut sarcina la două luni. Îşi dorea foarte mult un frate sau o surioară pentru fetiţa ei, Ingrid, dar se pare că pierderea suferită a întristat-o mult şi a hotărât să nu mai facă copii.

Vedete care au pierdut sarcina - vedete românce care au trecut prin drama pierderii unei sarcini

Mihaela Rădulescu a suferit şi ea mai multe pierderi de sarcină, dar se pare că vedeta nu este deschisă să dezvăluie alte detalii despre acest subiect. Andreea Marin a trecut şi ea prin clipe grele de neuitat. După o pierdere de sarcină din senin şi o sarcină extrauterină, vedeta a avut mare noroc că a putut să o nască pe fiica ei, Violeta.

Se pare că imediat după anunţul că divorţează de Pepe, Oana Zăvoranu a declarat că a suferit un avort spontan din cauza stresului creat în jurul problemelor sentimentale.

Până să îi facă pe tripleţi pentru fratele Zsolt jr., Nicoleta Luciu a pierdut două sarcini, dar dorinţa de a fi mamă a triumfat din plin. Daniela Gyorfi a pierdut trei sarcini înainte de a deveni mama Mariei în 2011.



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg