Vedete care au renunţat la copiii lor

15 octombrie, 2016
FotorCreated jpeg

Lista vedetelor care şi-au dat spre adopţie copiii este direct proporţională cu celebritatea acestora. O sarcină neaşteptată, o aventură la o vârstă fragedă şi multă iresponsibiliate pot duce, şi în cazul lor, la acte lipsite de maturitate, cum ar fi oferirea spre adopţie a propriilor copii. Iată care sunt acestea.

Albert Einstein

image

Mulţi cred că fiica lui Einstein, Lieserl, concepută cu prima lui soţie, Mileva Marić în 1902, a fost dată spre adopţie. Şi deşi nu s-a vorbit niciodată despre asta, se pare că aceasta ar fi murit de febră tifoidă. Mai târziu, Albert şi Mileva au mai avut doi băiteţi: Hans şi Eduard.

Roseanne Barr

image

Pe când avea doar 17 ani, în 1970, tânăra Roseanne o dădea spre adopţie pe fiica ei, Brandi Bar. Cele două s-au reîntâlnit peste ani, iar Brandia ajuns să lucreze ca asistent de producţie la serialul mamei ei, “Roseanne”. În prezent, Roseanne mai are patru copii: Jessica, Jennifer şi Jake din căsnicia cu primul ei soţ, Bill Pentland, şi pe Buck, conceput cu cel de-al treilea soţ, Ben Thomas.

Clark Gable

image

Actorul a avut o fiică cu Loretta Young, cea cu care a trăit o aventură în 1935. Copilul a fost dat într-un centru de plasament imediat după naştere, iar Young a sfârşit prin a merge şi a-şi adopta propria fiică 19 luni mai târziu. Şi deşi fata semăna extrem de bine cu Gable, acesta nu a recunoscut-o niciodată pe Judy Lewis. Clark a fost căsătorit de cinci ori, iar în 1961, soţia lui, Kay Williams, l-a născut pe singurul fiu al actorului, John Clark Gable, la patru luni de la moartea lui Clark.

Rod Stewart

image

În 1963, Rod şi iubita lui de la acea vreme, Suzannah Boffey, au avut o fiică, pe Sarah Streeter. Ei au considerat că sunt prea tineri pentru a o creşte şi au oferit-o spre adopţie. Stewart a fost căsătorit de trei ori şi are alţi şase copii: Kimberley, Sean, Ruby, Renee, Liam, Alastair şi Aiden.

Linda Lovelace

image

Când avea doar 20 de ani, celebra actriţă din filmele pentru adulţi a dat naştere unui băieţel pe care, însă, nu l-a dorit. Mai apoi, în anii ’70, Linda a fost căsătorită cu fotograful Chuck Traynor, de care s-ar fi despărţit din cauza abuzurilor sale fizice. Actriţa a  mai avut, însă, doi copii cu cel de-al doilea soţ al ei, Larry Marchiano: Dominic şi Lindsay.

Kate Mulgrew

image

Vedeta serialului "Orange Is the New Black" şi-a dat spre adopţie fiica la începutul carierei sale. Cele două s-au reîntâlnit în 2001, actriţa declarând: ”Avortul nu a făcut niciodată parte din convingerile mele, iar atunci eram prea tânără şi iresponsabilă”. Kate are, în prezent, şi doi băieţi, Ian şi Alexander, cu fostul ei soţ, Robert Egan.

Jack Wagner

image

Actorul din “General Hospital” a fost şocat când a aflat, în 1988, că are o fiică nou născută. Habar nu avea de sarcina mamei, sarcină rezultată după o aventură de o noapte. Şi deşi Wagner se gândea să o înfieze, aceasta a dat-o spre adopţie. Wagner şi-a cunoscut, însă, fiica, 23 de ani mai târziu.

Peter Michael Escovedo

Peter Michael Escovedo, tatăl biologic al lui Nicole

Muzicianul şi-a dat spre adopţie fiica prietenului său bun, Lionel Richie. Pe când avea trei ani, Nicole a fost luată de Lionel şi de soţia acestuia, Brenda Harvey, deoarece părinţii naturali nu îşi permiteau să o crească. La vârsta de nouă ani, Nicole a fost înfiată şi cu acte.

Lionel & Nicole

Flavio Briatore

Flavio şi Heidi, pe vremea când formau un cuplu

Mogulul Formulei One a renunţat la fiica sa şi a lui Heidi Klum, Leni. Cei doi formau un cuplu, dar s-au despărţit înainte ca aceasta să vină pe lume. După ce fotomodelul s-a căsătorit cu solistul Seal, acesta a adoptat-o oficial pe Leni, dându-i chiar şi numele lui de familie, Samuel.

Gavin Rossdale

Gavin nu a vrut, iniţial, să îşi recunoască fiica

În urma unei aventuri cu Pearl Lowe, care la acea vreme era căsătorită cu medicul Bronner Handwerger, s-a născut modelul  Daisy Lowe. Pearl a ţinut totul secret, el fiind numit naşul copilului. Însă la vârsta de 14 ani, în urma unui test ADN, s-a demonstrat că Rossdale era tatăl. Iniţial, acesta a rupt orice legătură cu Daisy, dar cei doi s-au împăcat mai târziu.

Daisy Lowe este, în prezent, model

Steve Tyler

Liv şi Steve sunt, astăzi, cei mai buni prieteni

Cântăreţula avut o aventură cu modelul Bebe Buell, în urma căreia a rezultat fiica sa, Liv Tyler. Pe atunci, Bebe locuia cu Todd Rundgren.Steve nu a ştiut că fata este a lui, iar Todd a semnat certificatul de naştere şi a cerut paternitatea pentru că atât el, cât şi mama lui Liv au considerat că solistul nu era potrivit pentru rolul de tată din cauza excesului de droguri şi a vieţii dezordonate. Pe la vârsta de 8 ani, Liv a observat asemănarea dintre ea şi cealaltă fiică a lui Steve, Mia. Şi-a întrebat mama, iar aceasta a recunoscut că este fiica lui. În prezent, Liv are o relaţie foarte apropiată atât cu tatăl biologic, cât şi cu cel adoptiv.

 Chuck Norris

image

Pe vremea când era căsătorit cu Dianne Holechek, actorul a avut o aventură în urma căreia a rezultat o fetiţă. Micuţa Dina a crescut cu convingerea că tatăl ei biologic este bărbatul cu care mama sa se căsătorise imediat după naşterea ei. Chuck a aflat abia în 1991 despre existenţa Dinei, după ce aceasta a auzit-o pe mama ei vorbind despre paternitatea reală. Dina l-a căutat, iar Chuck a recunoscut-o ca fiind fiica sa.

Arnold Schwarzenegger

Arnie şi fiul său

Nu mai este un secret pentru nimeni că vedeta a are un fiu nelegitim cu menajera Mildred Baena, conceput în timpul căsniciei cu Maria Shriver. Fiul său, Joseph, a crescut ştiind că tatăl său este soţul lui Mildred de la momentul conceperii, aşa că Arnie a renunţat la paternitate. Timp de 13 ani, acest secret a fost bine păstrat, însă, în cele din urmă, presa l-a demascat.

Foto: Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg