Vedete care au reuşit să-şi salveze mariajul prin terapie de cuplu

22 septembrie, 2015
fergie si josh duhamel jpg jpeg

Nu toate celebrităţile sunt dispuse să dea cu piciorul mariajelor lor de la primul hop. Aşa se face că multe dintre vedetele de la Hollywood ajung, alături de partenerii lor, în faţa unui consilier marital pentru a învăţa să facă faţă problemelor pe care le întâmpină în cuplu!

image

De exemplu, Dax Shepard şi Kristen Bell. Starul din ”The Veronica Mars” a mărturisit recent ca ea şi soţul ei, Dax, merg periodic la un consilier marital. ”Te descurci mai bine la sala de fitness atunci când ai un antrenor, nu ştii să găteşti un preparat fără o reţetă, aşa că terapia în cuplu este un lucru necesar, nicidecum un lucru care să te ruşineze.”, a declarat Kristen pentru Good HouseKeeping.

image

La fel se întâmplă şi-n cazul lui Beyonce şi a lui Jay Z. Cei doi fac săptămânal terapie în cuplu, iar atunci când cei doi sunt plecaţi în turnee apelează la Skype pentru a-şi efectua şedinţele.

image

Şi Fergie şi Josh Duhamel se înscriu de-asemenea în acest ”trend”. La începutul acestui an, cântăreaţa a dezvăluit că ea şi soţul ei sunt fani ai terapiei de cuplu. ”John nu se teme de aşa ceva, nu se simte mai puţin bărbat dacă merge la consiliere”, a declarat Fergie.

image

Jessica Simpson şi Eric Johnson au început să facă terapie de cuplu după ce au avut o ceartă puternică într-un restaurant, în văzul lumii. Cei doi au ales să meargă la un psihoterapeut pentru a-şi îmbunătăţi comunicarea în cuplu.

image

Cameron Diaz şi Benji Madden merg la psihoterapeut ”preventiv”. Potrivit unei surse, cei doi au preferat să facă terapie în cuplu, dat fiind faptul că s-au căsătorit la doar câteva luni după ce s-au cunoscut. ”Nu se cunoşteau foarte bine atunci când s-au căsătorit, aşa că au vrut să evite anumite obstacole care s-ar fi ivit în cazul acesta.”, a declarat un apropiat al cuplului pentru revista Star.

image

După ce s-a născut micuţa North, în 2013, Kim Kardashian şi Kanye West au început să facă terapie pentru a înţelege cât mai bine rolul lor de părinţi, dar şi cum s-a schimbat relaţia lor amoroasă odată cu venirea pe lume a primului lor copil.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg