Vedete care au scăpat de acnee

27 martie, 2015

Dacă aveai impresia că doar oamenii obişnuiţi se confruntă cu probleme ale tenului sau că doar oamenii mediocrii au parte de zile proaste, te înşeli amarnic. Vedetele sunt şi ele oameni şi chiar dacă noi vedem doar partea frumoasă a vieţii lor, nu înseamnă că ele nu se confruntă cu probleme de look.

Acneea este o problemă foarte des întâlnită în adolescenţă, când hormonii o iau razna şi până se echilibrează totul în organism durează o vreme. Însă, astăzi, este din ce în ce mai agresivă datorită mâncărurilor cu hormoni, dereglărilor hormonale din cauza stressului şi mulţi alţi factori care prelungesc problema aceasta.

Aşa că, pentru cei care se luptă cu acneea, iată câteva dintre vedetele preferate care au avut aceeaşi problemă şi au reuşit să câştige. Unele vedete încă au probleme cu tenul căzut şi acneea.

Alicia Keys, care pe mulţi îi uimeşte cu frumuseţea ei, s-a confruntat cu o acnee foarte proeminentă şi urâtă. De la începuturile ei pe scenă, când era destul de vizibil că are acnee, acum se pare că tânăra talentată a reuşit să ţină problema sub control.

Vedete care au scăpat de acnee - Cameron Diaz a renunţat la junk-food şi a scăpat de acnee

Se ştie foarte bine că actriţa Cameron Diaz s-a luptat toată adolescenţa ei cu acneea, care nu a vrut să dispară nici în viaţa de adult. Diaz a încercat toate variantele posibile, de la medicamente la creme scumpe. Toate acestea nu au funcţionat până nu a renunţat definitiv la alimentaţia nesănătoasă, actriţa fiind mare fan al mâncărurilor fast-food. De când a început dieta sănătoasă şi face sport mai mult ca oricând, a reuşit să elimine toxinele din corp şi sp arate mult mai bine.

Poate aţi observat în anumite poze că Rihanna se confruntă cu această problemă chiar şi acum. Deşi pare greu de crezut, mai ales că apariţiile ei sunt strălucitoare, tânăra cântăreaţă se luptă cu acneea.

Jessica Simpson a fost şi ea victima acneei, dar de când foloseşte produse Proactiv, tenul Jessicăi este mult mai luminos şi strălucitor.

Emma Stone are mare grijă de tenul ei, urmează tratamente regulat, este atentă la dietă şi se asigură ca tenul să rămână cât mai curat şi fără acnee. Deşi în trecut încerca să acopere imperfecţiunile cu machiaj, acum a ales o cale mai naturală.

Vedete care au scăpat de acnee - Jessica Alba şi Megan Fox, dieta îngrijită şi odihna este secretul împotriva acneei

Probabil că nici nu te gândeai că şi Kiera Knightly poate avea acnee. Cu toate acestea, vedeta a recunoscut într-un interviu pentru Vogue Australia că are ceva probleme cu acneea. Nu este obsedată de această problemă, încearcă să o ţină în frâu prin curăţirea tenului şi folosirea produselor potrivite.

Chiar dacă apariţiile ei impresionează sexul masculin de fiecare dată, nu înseamnă că Megan Fox nu are şi ea probleme ei, una din ele fiind acneea. În anumite perioade însoţite de stress şi oboseală, vedeta este surprinsă cu tenul încărcat, dar reuşeşte să îşi revină repede.

Jessica Alba, modelul perfecţiunii americane, are mari probleme cu acneea. Are grijă mereu ca dieta ei să fie sănătoasă şi merge la tratament prin exfoliere pentru a-şi ţine acneea în frâu.

Scarlett Johansson, modelul femeii blonde perfecte a avut perioade când lupta cu acneea pare că nu se mai termina. De atunci, nu merge la culcare fără să se demachieze, ţine cont de curăţarea tenului cu diverse măşti cu vitamine pentru faţă şi are grijă de alimentaţie şi orele de somn suficiente.

Cu toţii ştim de perioadele grele prin care a trecut diva pop Brittney Spears, dar puţini ştim că una dintre gravele ei probleme a fost acneea. Aceasta a apelat la arderea bubelor cu ajutorul laserului. De asemenea, tânăra a renunţat la zahăr şi alte obiceiuri nesănătoase.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg