Vedete care fac concerte de Crăciun

27 noiembrie, 2015
Vedete care fac concerte de Crăciun jpeg

Sunt câţiva artişti renumiţi pe care Sărbătorile de Iarnă, ca în fiecare an, îi vor prinde pe scenă. Motivul este lesne de înţeles: suma frumuşică ce le va intra în cont după această scurtă perioadă de „muncă” intensă. Iată care sunt vedetele care fac concerte de Crăciun:

Ştefan Bănică este una dintre vedetele care fac concerte de Crăciun

Ştefan Bănica susţine, pentru al 14-lea an consecutiv, seria concertelor extraordinare de Crăciun. Evenimentele din acest an vor avea loc pe 11, 12 şi 13 decembrie, la Sala Palatului, de la ora 19.30.

Ştefan Bănică

Stefan Bănica deţine recorduri greu de egalat în showbiz-ul românesc. Din 2002 până în prezent, artistul a susţinut peste 50 de concerte de Crăciun, însumând un număr record de spectatori. Producţiile Ştefan Bănica uimesc prin complexitate şi spectaculozitate, devenind  de-a lungul celor 14 ani, modul tradiţional al mai multor generaţii de a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu energie şi bucurie.

De la an la an, producţiile au crescut în complexitate, oferind publicului, de fiecare dată, o experienţă nouă. Şi în acest an, fanii vor avea parte de un spectacol grandios, din care nu vor lipsi invitaţii speciali, efectele tehnice, sceno-tehnice, jocurile de lumini şi grafica inedită.

Vedete care fac concerte de Crăciun: Ştefan Hruşcă

Şi Ştefan Hruşcă se numără printre vedetele care fac concerte de Crăciun. Hruşcă revine an de an în România pentru întâlnirea cu publicul şi pentru a duce mai departe străvechiul obicei: colindul. Anul acesta, la numai câteva zile după aniversarea sa - artistul fiind născut pe 8 decembrie, îi va colinda pe bucureşteni la Teatrul Naţional. Pe 14 Decembrie 2015, turneul de colinde al lui Hruşcă poposeşte în inima Capitalei, la Sala Mare a Teatrului Naţional pentru a le vesti bucureştenilor pe cea mai frumoasă dintre sărbători!

Ştefan Hruşcă

Concertul va avea loc începând cu ora 20:00 şi le va aduce bucureştenilor celebrele colinde: "Florile Dalbe", "Trei Păstori", "Afară Ninge Liniştit", "Linu-i Lin", "Sfântă-i Sara de Crăciun", dar şi "Rugă Pentru Părinţi" vor putea fi ascultate în seara de 14 decembrie la Teatrul Naţional! Turneul de colinde se numeşte "Leu-i Ler" şi va trece prin mai multe oraşe din ţară.

Şi Andreea Bălan este una dintre vedetele care fac concerte de Crăciun. În ultimii 15 ani, în fiecare an, artista a cântat în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Andreea Bălan este printre cele mai bine vândute artiste din România din punctul de vedere al concertelor din 2008 până în prezent, fiind clasată în top 3 şi este recunoscută ca având cele mai spectaculoase show-uri din România, îmbinând cu succes muzica şi dansul, prezentând adevărate spectacole de revistă înfăţişate în peste 10 schimbări de costume.

Una dintre vedetele care fac concerte de Crăciun este şi Horia Brenciu. Nu este un sacrificiu mult prea mare, dacă ne gândim la sumele pe care acesta le câştigă în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Horia Brenciu şi orchestra lui se numără printre cei mai scumpi artişti din România. Artistul încasează chiar mai mult decât Smiley sau Loredana, preţul său ajungând la 13.000 de euro pentru trei reprize de 45 de minute.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg