Vedete care fumează foarte mult

16 martie, 2016
vedete care fumeaza foarte mult png

Mulţi dintre noi ne gândim că vedetele nu fumează. Poate că ne gândim la faptul că arată bine sau pentru că ne gândim că vor să se păstreze mai tineri. Însă, lucrurile nu stau chiar aşa, vedetele fumează, unele chiar foarte mult. Iată câteva dintre vedetele împătimite de fumat.

Surorile Olsen, cu ţigările în gură mereu

Scumpele surori Olsen, care şi-au făcut un mare renume la Hollywood şi care rămân în mintea multora nişte puştoiace simpatice se pare că sunt fumătoare înrăite. Gurile rele spun că le place să stea la cafele, iar pe stradă sunt mai mereu cu ţigările în mână.

Lana Del Ray şi-a făcut un renume ca fiind fata rea ce schimbă bărbaţii ca pe şosete, dar prea puţini fanişi-o imaginau ca pe o fumătoare înrăită de ani buni. Frumoasa cântăreaţă fumează foarte mult şi de prea mult timp.

De când s-a făcut cunoscută cu prilejul rolului lui Jackie din That 70's Show, Mila Kunis a devenit una dintre cele mai sexy feţe de la Hollywood. Cu toate acestea, vedeta nu se străduieşte prea mult să se păstreze tânără şi frumoasă, căci de fiecare dată când prinde o pauză este văzută cu ţigara în gură.

Rihanna, fumătoare înrăită de ţigări

Rihanna s-a arătat foarte deschisă întotdeauna atunci când a venit vorba de a fuma ierburi sau alte tipuri de droguri. Însă, fanii s-ar putea să fie foarte surprinşi că vedeta este o fumătoare foarte pasionată şi nu prea îi pasă de consecinţele fumatului.

Kate Hudson se pare că a moştenit-o pe mama sa întru totul, Goldie Hawn, căci  pe lângă talentul pe care îl are de la ea, vedeta a luat şi obiceiuri mai puţin sănătoase, precum fumatul în exces.

Adele, o altă cântăreaţă împătimită de fumat

Ce legătură are vocea cu fumatul, ar spune Adele? Vedeta este una dintre fumătorii foarte pasionaţi, şi a recunoscut faptul că fumatul este singurul ei viciu. Chiar şi în situaţii în care a trebuit să anuleze evenimente din cauza problemelor cu gâtul, aceasta nu a putut să reziste tentaţiei de a fuma.

Poate că toţi ar spune că atunci când ai o viaţă perfectă, cum este a lui Brad Pitt, căsătorit cu una dintre cele mai frumoase femei din lume, cu viaţă de familie frumoasă, fumatul nu îşi mai are rostul. Iată, totuşi, că actorul nu a putut renunţa la acest obicei.

Keira Knightley a început să fumeze alături de mama sa, iar de atunci nu a putut să mai renunţe la ele. Chiar dacă are propriul copil, actriţa nu s-a putut dezobişnui de acest viciu.

Leonardo DiCaprio, un fumător împătimit

Fanii lui Leonardo DiCaprio, despre care se ştie că este un mare iubitor de natură, luptă pentru drepturile animalelor pe cale de dispariţie şi împotriva încălzirii globale, foloseşte maşină eco, ar fi foarte surprinşi să ştie că Leo este mare fumător de ţigări.

Deşi pare că duce o viaţă cât mai sănătoasă, Cameron Diaz nu este un model de urmat atunci când ne referim la vicii, precum fumatul. Nu ştim cum face vedeta cu alergatul, dar deşi a încercat să se lase de fumat de mai multe ori, Diaz nu poate renunţa la acest obicei.

Actriţa din serialul mult apreciat Grey's Anatomy, Katherine Heigl, care este incredibil de talentată şi este, de asemenea, considerată una dintre cele mai drăguţe actriţe, este o fumătoare înrăită.

Elijah Wood are o problemă gravă legată de fumatul ţigărilor, actorul nu poate sta prea mult timp fără să fumeze. De altfel, fumează oriunde şi oricât, chiar şi în propria familie.

Pink, deşi s-a luptat cu adicţia, nu a reuşit să renunţe la fumat

Pink este una dintre cele mai apreciate cântăreţe americane, despre care se ştie că se chinuie să se păstreze într-o formă cât mai bună, atât pentru fizic, cât şi pentru voce. Cu toate acestea, Pink este o fumătoare înrăită.

Jessica Alba şi-a făcut un renume ca fiind foarte activă în promovarea unei vieţi sănătoase, cu alimente organice, mişcare şi viaţă echilibrată. Totuşi, Alba fumează foarte mult şi nici nu se ascunde.



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg