Vedete care iubesc animalele

26 ianuarie, 2015

De multe ori vedem că vedetele sunt “obligate” într-un fel sau altul să facă reclamă la tot felul de produse ale marilor producători din lume, fie că le place, fie că nu le place. Dar iată că există vedete care iubesc animalele, care fac lucruri măreţe pentru ele, dar care, din păcate, nu sunt atât de cunoscute.

Chiar dacă se poate ca cele mai multe dintre vedete să susţină cauzele animalelor pentru publicitate, important este că ajută cu diverse sume de bani organizaţiile care promovează susţinerea drepturilor animalelor.

Vedete care iubesc animalele – în America

Paul McCartney, Mickey Rourke, Charlize Theron, James Cromwell, Pink, Kim Basinger, Betty White, Hilary Swank, Alicia Keys sunt printre multe alte vedete care iubesc animalele şi care au sprijinit cum au putut organizaţii de animale din America.

Cine ar fi crezut despre Ian Somerhalder, superbul model şi actor american, cunoscut din serialele “Lost” şi „The Vampire Diaries”, că a pus pe picioare “Fundaţia Ian Somerhalder”? Fundaţia are ca scop promovarea adopţiilor de animale şi sprijinirea acoperişurilor pentru animale. În prezent, fundaţia strânge fonduri pentru a face un adăpost pentru animalele fără stăpân.

Frumoasa blondină Kristen Bell, pe care cei mai mulţi o ştiţi din filmul “Forgetting Sarah Marshall”, pe lângă pasiunea ei pentru leneşi (animalele), actriţa a fost purtătoarea de cuvânt a Centrului pentru Animale Helen Woodward, care i-a adus în 2009 Humane Award.

Ke$ha, o divă a muzicii pop, bine cunoscută mai ales printre adolescenţi, se foloseşte de succesul ei în muzică pentru a apăra drepturile animalelor sălbatice ca foci, lei şi rechini, animale vânate pentru grăsimile lor din care se fac cele mai bune cosmetice. În 2013, Ke$ha a fost premiată pentru discursurile pe care le-a ţinut pentru drepturile animalelor.

Vedete care iubesc animalele – în România

Din fericire, sunt şi vedete din România care adoră animalele şi care trebuie amintite. Ivan Patzaichin, umblă cu mâncare în geantă mereu pentru a da câinilor de pe stradă. Creşte 3 maidanezi acasă şi are grijă de alţi 7 câini la birou. Aurel Tămaş, iubitul cântăreţ de muzică populară a recunoscut că iubeşte animalele, că are câini la stână şi că îi iubeşte enorm. Iar actorul Claudiu Bleonţ a ajutat de-a lungul timpului câini şi pisici să îşi găsească stăpâni şi să fie iubite.

Monica Anghel este şi ea o iubitoare de animale, are câini şi pisici şi este de părere că responsabilitatea pentru un animal trebuie să fie egală cu cea pentru un copil. Iar Oreste are 12 câini maidanezi în Vama Veche, pe care îi întreţine şi cu care se joacă în vacanţele de vară.Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg