Vedete care nu au Facebook. Celebrităţi care preferă socializarea reală

11 mai, 2015

În zilele noastre Facebook sau Twitter sunt două dintre cele mai importante forma de socializare online. Pentru unii, din păcate, sunt singurele forme de comunicare şi socializare, de aceea există şi vedete care preferă socializarea reală, deci nu şi-au creat cont de Facebook şi trăiesc fără probleme şi aşa.

Actriţa de comedie şi nu numai, Emma Thompson, nu crede că aceste forme de socializare o pot ajuta cu ceva. Chiar ea a declarat pentru Vanity Fair: “Nu suport gândul de a fi conectată tot timpul. Numai Dumnezeu ştie ce este făcut pentru noi.”

Starul Sherlock, Benedict Cumberbatch, crede că noile metode de comunicare îţi ocupă prea mult timp, iar cum el obişnuieşte să vorbească foarte mult, i-ar lua ore întregi să scrie tot ce ar vrea să spună. Aşadar, Twitter sau Facebook nu sunt pentru el.

Vedete care nu au Facebook – există şi vedete care nu vor să se laude că sunt pe tot internetul

În 2009 Kiera Knightley şi-a exprimat foarte hotărât părerea: “Urăsc Internetul. Cred că este total dezumanizant să îţi verifici non-stop mail-ul şi să navighezi pe diverse site-uri, care au devenit la modă.”Oricum, şi-a creat un cont pe Twitter, pe care l-a şters după 24 de ore, afirmând că s-a simţit ca în curtea şcolii.

George Clooney crede că dacă ai cont pe Facebook sau Twitter eşti mult mai accesibil publicului. În plus, cariera şi viaţa privată îţi pot fi puse în pericol, deci, el nu poate înţelege de ce o persoană foarte cunoscută şi-ar dori să se expună atât de mult.

Faimosul star Harry Potter, Daniel Radcliffe a declarat pentru Sky News că nu are nici cont de Facebook, nici de Twitter, spunând: “Faptul că nu am nici cont de Facebook, nici de Twitter, cred că lucrurile sunt mult mai uşoare. Deoarece, dacă spui pe Twitter sau Facebook ce faci în fiecare moment şi apoi ceri dreptul la viaţă privată, atunci nimeni nu te va mai lua în serios.”

Vedete care nu au Facebook – unele vedete nu înţeleg cui i-ar putea păsa ce faci zi de zi, iar altele nu consideră metodele de comunicare online progres tehnologic

Daniel Craig nu o să înţeleagă niciodată care este logica trezitului de dimineaţă şi postatului pe Facebook a ceea ce mănânci sau urmează să faci. “Cui îi pasă de viaţa ta? Reţea socială? Dă un telefon prietenilor şi ieşi într-un pub la un suc„, îi încurajează acesta pe tineri.

Jennifer Lawrence recunoaşte că este foarte în urmă cu tehnologia, ea încă a rămas la stadiul CD. Nu ştie cu ce se mănâncă Twitter, Facebook sau Pinterest, dar nici nu este atât de interesată de acest subiect.

Martin Freeman crede cu tărie că faptul că mii de poze de la filmările Sherlock au apărut pe internet, nu este neapărat dovada că progresul tehnologic a luat-o într-un sens bun, în acest caz.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}