Vedete care nu au nimic de ascuns. Cele mai sincere staruri

4 septembrie, 2015
Vedete care nu au nimic de ascuns jpeg

Decenţa nu mai este la modă, femeile nu mai trebuie să îşi ascundă viciile, orientarea sexuală sau goliciunea, din contră, acţiunile vedetelor care nu au nimic de ascuns sunt foarte încurajate. Astfel că, pe reţelele de socializare apar poze nud cu vedeta ca Lady Gaga sau Miley Cyrus, care nu se mai ruşinează sub nicio formă.

image

Iată unele dintre cele mai sincere vedete, care nu au nimic de ascuns faţă de fanii săi şi care, bine sau rău, fac lucruri ieşite din comun.

Vedete care nu au nimic de ascuns – Paris Hilton, o vedetă aventurieră, arestată de mai multe ori pentru posesie de droguri

Una dintre cele mai sincere vedete este Paris Hilton, care după reţinere în august 2010 de către poliţie pentru posesie de droguri în Las Vegas, în 2011 a fost reţinută tot pentru posesie de droguri, de data aceasta pe un aeroport din Corsica. Tot în poşetele vedetei poliţia a găsit cocaină şi canabis. De altfel, Hilton se expune fără jenă, la meciul Brazilia-Olanda din Africa de Sud, 2011 a fost arestată pentru că a fumat marijuana pe stadion. Înainte de a folosi drogurile fără să aibă nimic de ascuns, Paris Hilton a făcut închisoare 23 de zile pentru că a condus sub influenţa alcoolului.

O altă divă care nu are nimic de ascuns şi este cât se poate de apreciată de tineri din întreaga lume este Rihanna. Ea postează fără probleme imagini cu ea sumar îmbrăcată sau deloc îmbrăcată, iar pe contul său de  Instagram susţine legalizarea marijuanei postând poze cu ea ţinând două ţigări cu canabis în gură. De altfel, faptul că este consumatoare de marijuana nu mai este un secret.

image

Vedete care nu au nimic de ascuns – Rihanna şi Miley Cyrus, două tinere artiste fără inhibiţii

Un alt împătimit de canabis, care a şi declarat că el se simte bine în pielea sa doar atunci când fumează, este Snoop. El nu are nimic de ascuns, iar asta pot spune pozele de pe internet cu el fumând fără inhibiţii.

Miley Cyrus, tânăra artistă de origine americană, cunoscută internaţional datorită serialului Hannah Montana se află şi ea în rândul vedetelor care nu au nimic de ascuns. Vedeta a îmbrăţişat şi ea moda postărilor nud şi extrem de sexy pe reţelele de socializare şi a fost văzută fumând dintr-o ţigară cu marijuana.

image

Vedete care nu au nimic de ascuns – vedete care nu şi-au ascuns orientările sexuale din trecut

După o căsnicie de 8 ani cu Hilary Lyon, actorul de origine scoţiană, Alan Cumming, a fost sincer cu el şi cu întreaga lume şi a recunoscut că a încercat şi relaţii homosexuale. După această experienţă, a rămas la acest tip de orientare sexuală şi s-a căsătorit cu Grant Shaffer în 2007.

Într-un moment delicat, o vedetă recunoaşte că este bisexual. Este vorba despre vocalistul REM, care în 1994 a fost extrem de sincer în legătură cu preferinţele sale sexuale. Megan Fox, deşi căsătorită cu actorul Brian Austin Green, a recunoscut în 2011 că este bisexuală, deşi nu s-ar întâlni cu femei care au relaţii sexuale şi cu bărbaţi.

Jessie J a recunoscut că în trecut a avut relaţii sexuale cu femei şi că credea că este lesbiană. David Bowie, a recunoscut că este bisexual după zvonurile legate de relaţiile sexuale dintre el şi Mick Jagger.

Aşa cum Drew Barrymore a recunoscut că a avut experienţe sexuale şi cu femei, fiind mândră de acest lucru, aşa şi Billie Joe Armstrong, Green Day, a declarat că el crede că toţi bărbaţi, la un moment dat în viaţă, au fantezii cu alţi bărbaţi.

Sursa foto: Twitter



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg