Vedete care nu recunosc că au operaţii estetice

26 august, 2015
ELLE's 21st Annual Women In Hollywood   Arrivals jpeg

Trăim într-o eră în care toată lumea vrea să atingă perfecţiunea, aşa că nu e de mirare că multe vedete ajung să apeleze la tot felul de operaţii estetice pentru a-şi ”corecta” defectele fizice. Desigur, multe dintre aceste vedete nu recunosc nici în ruptul capului că au trecut pragul doctorului estetician, deşi schimbările sunt mai mult decât evidente...

image

Haideţi să vedem, aşadar, care sunt vedetele care nu recunosc că au operaţii estetice!

Poate cel mai recent ”caz” este cel al actriţei Renee Zellweger, care a apărut pe covorul roşu al Premiilor Oscar total schimbată. La acel moment, presa hollywoodiană a titrat despre posibilele operaţii estetice pe care şi le-a făcut actriţa, care ar justifica aspectul transformat al acesteia. Mai mult de atât, un doctor estetician a explicat că transformarea celebrei actriţe se datorează unei operaţii de blefaroplastie(operaţie la nivelul pleoapelor), unui lifting la nivelul ochilor, dar şi unor injecţii cu Botox. După cum era de aşteptat, Renee a negat toate aceste informaţii, spunând că ”nici vorbă de aşa ceva”.

Şi Angelina Jolie a fost suspectată la un moment dat că şi-a făcut o rinoplastie, după ce au apărut în presă nişte speculaţii ale unui doctor estetician. ”Îmi vine greu să cred că acest nas este atât de subţire şi perfect construit din make-up. Evident, aici vorbim despre o rinoplastie foarte bine facută”, spunea în urmă cu câţiva un doctor estetician.” Însă, în 2010, actriţa a negat toate aceste acuzaţii, spunând că nu a apelat până acum la aşa ceva şi nici pe viitor n-are de gând.

O altă vedetă care nu şi-a recunoscut niciodată operaţiile estetice este Tyra Banks. Deşi există fotografii în care se poate face diferenţa foarte uşor între aspectul cântăreţei înainte de presupusa rinoplastie şi după, Tyra nu a recunoscut niciodată că a trecut printr-o astfel de intervenţie chirurgicală. Cu toate acestea, vedeta a recunoscut că nu este împotriva acestor operaţii: “Nu-mi este frică de intervenţiile chirurgicale şi nici nu sunt împotriva lor. Cred că fiecare este liber să aleagă şi să-şi ia propriile decizii. Dacă vor să facă acest lucru, e ok!”.

Vedete din România care nu recunosc că au operaţii estetice

Bustul Andreei Bălan a stârnit dintotdeauna controverse. În timp ce cântăreaţa a susţinut că ”de vină” este mama natură, specialiştii în domenii spun că sânii ei mari sunt categoric rezultatul unei operaţii cu implant mamar.

Cam acelaşi lucru s-a întâmplat şi-n cazul Iulianei Luciu, sora mai mică a Nicoletei, care nu a recunoscut nicicând că a trecut printr-o astfel de intervenţie. Deşi diferenţele sunt vizibile, vizualizând fotografii cu Iuliana înainte de 2009, vedeta TV nu a recunoscut niciodată că şi-a pus implant de silicon.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg