Vedete care nu şi-au schimbat numele după căsătorie

19 octombrie, 2015
Vedete care nu şi au schimbat numele după căsătorie jpeg

Nu toate femeile sunt interesate de a lua numele soţului după căsătorie. Luarea numelui bărbatului este un lucru tradiţional, iar unele vedete nu au simţit nevoia neapărat să fie în ton cu tradiţia. Sunt şi vedete care au ales să păstreze numele soţului după divorţ, dar aceste femei nu şi-au schimbat numele după căsătorie.

image

Vedete care nu şi-au schimbat numele după căsătorie – Diana Ross, cunoscută în întreaga lume cu acest nume, nu a ales să îşi schimbe destinul

Una dintre cele mai mari dive ale Hollywoodului, Diana Ross, deşi a fost căsătorită de două ori, aceasta a ales să îşi păstreze numele de familie. A fost căsătorită între 1971 şi 1977 cu Robert Ellis Silberstein şi între 1986 şi 2000 cu bilionarul Arne Naess Jr. Cu toate astea, Ross este un nume ce răsună până astăzi în toată lumea, aşa că diva nu avea de ce să îşi schimbe numele.

image

Beyonce Knowles nu şi-a schimbat numele după cel al soţului, asta pentru că înainte de căsnicie, diva şi-a construit un brand în jurul numelui său, iar schimbările ar însemna mult prea mare bătaie de cap.

image

O altă vedetă care a ales să îşi păstreze numele este Mariah Carey, al cărui nume este cunoscut internaţional, iar vocea sa a făcut-o faimoasă. De-a lungul carierei sale, deşi căsătorită de două ori, vedeta nu şi-a schimbat numele după căsătorii. Nu a vrut nici să adauge, nici să modifice ceva la numele său.

Vedete care nu şi-au schimbat numele după căsătorie – deşi a fost măritată de trei ori, Halle Berry a rămas cu acelaşi nume

image

Halle Berry a fost măritată de trei ori, însă a rămas fidelă numelui său de familie. În prezent este căsătorită cu actorul francez Olivier Martinez, însă nu sunt văzuţi împreună prea des,iar zvonurile rele vorbesc despre faptul că aceştia nici nu mai locuiesc împreună.

Bethenny Frankel, fire puternică şi o foarte mare pasiune pentru carieră, era normal să nu îşi schimbe numele după cele două căsătorii. În 2013, Frankel divorţa de Jason Hoppy.

image

Jessica Alba s-a căsătorit cu Cash Warren în 2008, după ce au lucrat împreună la Fantastic Four. Actriţa nu a vrut să îşi schimbe numele după căsătoria din Los Angeles.

image

Drew Barrymore nu ar fi putut să îşi schimbe numele, căci era datoarea să ducă tradiţia de familie mai departe. Actriţa este strănepoata legendarului John Barrymore. Deşi a fost căsătorită de două ori, aceasta nu a vrut să îşi schimbe numele după căsătorie, mai mult, i-a dat numele său de familie şi fiicei, Olive Barrymore Kopelman.

image

Super modelul Iman şi-a făcut un renume în domeniul fashion şi în cel al afacerilor, aşa că nu era cazul să îşi schimbe numele după căsătorie. Deşi a fost căsătorită de trei ori, aceasta nu a vrut să adauge sau să modifice ceva la numele său. Căsătorită în prezent cu faimosul David Bowie, aceasta nu a vrut să ia numele soţului, fiecare din ei fiind celebru cu numele.

Vedete care nu şi-au schimbat numele după căsătorie – S.J.P. sunt iniţialele faimoasei actriţe din Sex and the City, aşa că schimbarea lor nu ar fi fost o alegere bună

image

Sarah Jessica Parker şi-a construit un renume cu iniţialele S.J.P., aşa că schimbarea numelui din Parker în Broderick nu ar fi fost cea mai bună alegere. Aşa că, după căsătoria din 1997 din Manhattan, actriţa a preferat să rămână Parker.

image

Heidi Klum, renumit fotomodel şi femeie de afacere nu şi-a dorit schimbarea numelui după nici una din cele două căsătorii. Klum are un sunet special în lumea fashion, aşa că nu ar fi fost cazul să renunţe la el.



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg