Vedete care nu vor o relaţie

15 decembrie, 2015
Miley Cyrus jpeg

Au şi bani şi faimă, dar sunt singure. Deşi au trăit poveşti de iubire intense, sunt staruri care nu vor o relaţie şi se declară mai fericite ca niciodată.

Haideţi să vedem, aşadar, care sunt acele vedete care nu vor o relaţie!

Una dintre vedetele care nu vor o relaţie este Ellie Goulding. Cântăreaţa a înregistrat vânzări estimate de 4 milioane de albume şi 15 milioane de single-uri în lumea întreagă.

Deşi este singură, Ellie susţine că acum se simte mult mai confortabil în propria piele decât atunci când era implicată într-o relaţie.

În plus, starul ţine să specifice că nu consideră că a fi singur este o slăbiciune. "În ultimul timp, încrederea mea în propria persoană a crescut enorm. Mă simt mult mai puternică în acest moment. Mă simt independentă. Cred că aceste aspecte se datorează şi faptului că sunt singură", a adăugat actriţa.

Camelia Şucu (50 de ani) este una dintre cele mai bogate femei din România. Ea a fost chiar supranumită “Doamna Cash” după ce, în 2007, a vândut acţiunile ei Mobexpert  lui Dan Şucu, fostului ei soţ, contra sumei de 40 de milioane de euro.

Ea a divorţat de Dan Şucu în 2007, după 18 ani de mariaj, iar de atunci a rămas singură. Camelia este una dintre vedetele care nu vor o relaţie  pentru că îşi respectă foarte multe cele două fete.. "Din respect pentru copiii mei, pentru că sunt fete şi aveau nevoie să ştie cine sunt părinţii lor, că sunt oameni curaţi şi OK... am considerat că este mult mai corect din partea mea să nu le aduc pe cineva în casă sau în viaţa lor, măcar până mai cresc", a spus Camelia Şucu.

Miley Cyrus, printre vedetele care nu vor o relaţie

Frumoasă şi împlinită pe plan profesional, dar singură. Este vorba despre Miley Cyrus. Şi ea se numără printre vedetele care nu vor o relaţie. Cântăreaţa spune că, deşi este singură, este mult mai fericită acum decât a fost în ultimul timp.

Miley Cyrus

"Abia acum pot spune că sunt împăcată cu mine. Cred că trebuie să treci printr-o despărţire pentru a învăţa să fii fericit cu cine eşti. În acest moment nu mă gândesc la o altă relaţie", a dezvăluit cântăreaţa. Se pare că nici Selena Gomez nu este tristă din cauza faptului că este singură. Ba mai mult, ea se numără printre vedetele care nu vor o relaţie. „Sunt într-o perioadă în care simt nevoia să mă implic total în carieră şi nu mă interesează o relaţie”, spune Selena, deşi fotografiile recente cu artistul de la One Direction arată alt lucru.

Câştigătorul primului sezon al concursului „Vocea României”, Ştefan Stan (37 de ani), nu pare prea decis să se aşeze la casa lui. Celebritatea câştigată în urma show-ului de la PRO Tv i-a deschis larg calea către femei frumoase. Acum trei ani, solistul s-a cuplat cu Andreea Mantea. Cei doi au fost la un pas de căsătorie, însă planurile s-au anulat după ce Ştefan a fost prins cu amanta. În prezent, vedeta declară că nu mai vrea o relaţie serioasă.Recente pe Ok! Magazine

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg