Vedete care s-au despărţit din cauza violenţei

3 iunie, 2016
brittany jpeg

Cazul recent al lui Amber Heard, care, chipurile, ar fi fost agresată de Johnny Depp, ne-a făcut să ne întrebăm dacă nu cumva ar mai fi şi alte poveşti de iubire de-ale celebrităţilor care s-au încheiat din cauza violenţei.

Amber, bătută de Johnny Depp?

Ei bine, au fost într-adevăr şi alte astfel de poveşti, susţinute sau nu de cei implicaţi, care au ţinut primele pagini ale ziarelor de scandal, de-a lungul anilor. Haideţi să le trecem şi noi în revistă!

Rihanna şi Chris Brown

Chipul distrus al Rihannei

Ne amintim cu toţii de scandalul provocat de agresiunea la care a fost supusă Rihanna de Chris Brown – pe atunci iubitul ei. Cântăreaţa s-a ales atunci cu contuzii, un ochi vânăt, buze şi nas sparte şi chiar semne de muşcături pe braţe şi degete. În consecinţă, Chris a fost reţinut, iar relaţia lor s-a încheiat. Culmea e că, ulterior, Riri şi-a retras plângerea şi chiar l-a iertat pe cunoscutul cântăreţ. Anul trecut, chiar existând zvonuri cum că cei doi şi-au reluat relaţia. Din fericire, aceste zvonuri n-au fost confirmate, deşi au exitat câteva fotografii realizate de paparazzi care ni i-au arătat pe cei doi cazaţi în acelaşi hotel.

Madonna şi Seann Penn

Sean Penn a lovit-o cu bâtă pe Madonna, în timpul căsniciei lor

O altă poveste scandaloasă, care însă a fost infirmată tocmai anul trecut de artistă, ne spune că Sean Penn a legat-o de un scaun şi chiar a lovit-o cu o bâtă pe Madonna, pe atunci soţia sa.

Brittany Ashland şi Brooke Mueller - Charlie Sheen

Brittany, lovită de Charlie Sheen

Două femei din viaţa lui Charlie Sheen, care au avut de-a face cu comportamentul agresiv al actorului. În 1997, acesta a fost acuzat de Brittany de violenţă domestică, iar în 2010 actorul a recunoscut că a sugrumat-o şi ameninţat-o cu moartea pe Brooke Mueller, care era pe atunci soţia lui.

Pamela Anderson şi Tommy Lee

Tommy Lee a fost violent cu Pamela Anderson

În timpul relaţiei on-off a Pamelei Anderson cu Tommy Lee, acesta din urmă a fost închis timp de patru luni, după ce a recunoscut că a lovit-o pe actriţă, în timp ce acesta îl purta în braţe pe fiul lor.

Oksana Grigorieva şi Mel Gibson

S-au luptat mult pentru stabilirea custodiei, dar şi a adevărului

În 2011, a ieşit la iveală un video în care Mel Gibson era agresiv faţă de soţia sa, Oksana în timpul unei dispute de-a cuplului, din ianuarie 2010. Actorul a fost condamnat la trei ani cu suspendare.

Emma Roberts şi Evan Peters

Emma arestată pentru violenţă

În iulie 2013, Emma Roberts a fost arestată după ce a fost violentă cu iubitul ei de pe atunci, Eva Peters. Din fericire, bărbatul nu a vrut să depună plângere.

Michelle Jonas şi Christian Slater

image

În 1997, celebrul actor a fost închis timp de trei luni după ce a fost acuzat că şi-a agresat iubita, pe atunci Michelle Jonas.

Bobby Brown şi Whitney Houston

Bobby a negat tot timpul acuzaţiile

Deşi Bobby neagă că şi-ar fi lovit vreodată fosta soţie, în 2003 a fost arestat după ce a lovit-o, în timpul unei dispute în casa lor din Georgia. În 2009, într-un interviu acordat lui Oprah, cântăreaţa a povestit că Bobby a bătut-o.

James Brown şi Adrienne Rodriguez

image

Cântăreţul de muzică soul are un istoric îndelungat în materie de violenţă domestică. Cea de-a treia soţie, Adrienne, l-a denunţat de patru ori din cauza agresiunilor la care fusese supusă. În 2004, James Brown a fost arestat pentru violenţă domestică faţă de Tomi Rae Hynie, pe atunci partenera lui, însă el a pledat nevinovat.

Carmen Electra şi Dennis Rodman

Arestaţi amândoi

În 1998, Carmen a fost arestată după o dispută cu soţul ei, Dennis Rodman. Şi Dennis a fost atunci arestat, din cauza disputei care se pare că ar fi izbucnit de la un fost iubit de-al actriţei.

foto: Getty / twitterRecente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg