Vedete care se opun căsătoriilor gay

7 septembrie, 2015
vedete care se opun casatoriilor gay jpeg
image

Chiar dacă Hollywoodul este considerat deseori un loc cât se poate de liber şi cât mai deschis la orice, există şi vedete cu gândire conservatoare, ce se opun fără să se ruşineze de principiile lor, căsătoriilor gay. Iată câteva dintre vedetele care nu sunt de acord cu acet tip de mariaj.

Toată lumea ştie cel puţin un hit al lui 50 Cent, pe numele său Curtis Jackson, însă puţini ştiu despre discursurile sale anti-homosexualitate. Vedeta se opune clar şi deschis căsătoriilor gay, el crede sincer că doar între o femeie şi un bărbat ar trebui să existe implicare emoţională.

Vedete care se opun căsătoriilor gay – Angus T. Jones critică imoralitatea show-ului în care a jucat şi recunoaşte împotrivirea sa pentru drepturile egale ale comunităţii LGBT

Angus T. Jones, care s-a făcut cunoscut în show-ul TV Two and a Half Men, a surprins întreaga Americă atunci când a declarat public că el crede că show-ul este imoral. De atunci, Jones a început să aibă o gândire mult mai conservatoare asupra vieţii, fiind activ în tot felul de activităţi anti LGBT, fiind clar că se opune căsătoriilor gay.

image

Tracy Morgan, unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi nu s-a sfiit niciodată să comenteze în spectacolele lui în privinţa căsătoriilor gay. De altfel, vedeta stă ferm pe poziţii şi nu se ruşinează să îşi anunţe poziţia de fiecare dată când are ocazia.

Despre Jon Voight se ştie că este una dintre cele mai conservatoare vedete şi a discutat de mai multe ori despre deciziile liberale ale lui Obama, cu care el nu a putut fi de acord. Recent, a declarat clar într-un interviu că se opune căsătoriilor gay.

Vedete care se opun căsătoriilor gay – Denzel Washington, printre cele mai conservatoare vedete de la Hollywood

Poate părea surprinzător pentru unii, dar Denzel Washington face parte dintre cele mai conservatoare vedete de la Hollywood. El se opune clar căsătoriilor gay şi drepturilor egale pentru LGBT şi se zvoneşte că şi-a sfătuit anumiţi prieteni să nu accepte rolurile unor personaje gay.

În ultimii ani, Mel Gibson a devenit mult mai religios, lucru care l-a dus la mentalitatea anti-homosexualitate. Întrebat despre căsătoriile gay, Gibson şi-a expus clar punctul de vedere, că se opune acestora şi nu crede că îşi va schimba punctul de vedere prea curând.

Adam Baldwin este şi el în gaşca conservatorilor de la Hollywood, ce nu se fereşte să recunoască că are principii şi idei conservatoare. El a postat destul de des pe reţelele de socializare despre opoziţia sa în ceea ce priveşte căsătoriile gay şi împotrivirea faţă de drepturile comunităţii LGBT.

image

Vedete care Adam Baldwin se opun căsătoriilor gay – Kirk Cameron ţine discursuri anti-homosexualitate

Kirk Cameron, cunoscut pentru vastele apariţii pe micul şi marele ecran, în ultimii ai a devenit cunoscut mai ales pentru discursurile sale creştine şi stilul de viaţă creştin, pe care l-a îmbrăţişat. În prezent, vedeta îşi ocupă timpul cu discursuri ce promovează idei creştine, incluzând discuţii pe tema opunerii căsătoriilor gay.

Tom Cruise a urmat un seminar franciscan pe vremea studenţiei şi s-a zvonit de mai multe ori despre credinţele sale anti-homosexualitate. Astfel, învăţat cu un stil de viaţă anti-homosexual, este clar că vedeta se opune căsătoriilor gay.



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg