Vedete care şi-au scos tatuajele

13 ianuarie, 2016
Vedete care şi au scos tatuajele jpeg

Numeroase staruri au ales să-şi facă tatuaje, dar la un timp după ce şi le-au imprimat au început să regrete şi să-şi dorească să scape de ele cât mai repede. Iată câteva dintre vedetele care şi-au scos tatuajele:

Britney Spears se numără printre vedetele care şi-au scos tatuajele. Din dorinţa de a-şi exprima dragostea faţă de Madonna, cântăreaţa şi-a imprimat pe gât un mesaj Kabbalah. Numai că în anul 2008 s-a răzgândit, aşa că l-a înlăturat.

Vedetele care şi-au scos tatuajele au încercat să scape de amintirea fostelor iubiri

Una dintre vedetele care şi-a scos tatuajul este Alex Velea.  Se pare că Alex Velea a scos-o nu doar de la inimă pe fosta lui soţie, ci şi de pe propria piele. După ce în 2010, atunci când s-au căsătorit, artistul şi-a tatuat chipul Anei, recent, Alex şi-a scos tatuajul cu aceasta de pe braţ. Artistul a decis să pună capăt căsniciei cu Ana, iar în prezent şi-a refăcut viaţa alături de renumita cântăreaţă Antonia.

Alex Velea

O altă vedetă care şi-a scos tatuajele este Megan Fox. Vedeta a fost o mare iubitoare a tatuajelor, ţinând cont că a avut şapte. Încă de acum patru ani s-a chinuit să-şi scoată tatuajele, însă se pare că acest lucru nu este atât de simplu. Tatuajul cu Marilyn Monroe de pe braţ este aproape înlăturat, dar durerea este insuportabilă: “Doare extraordinar de tare. Să ţi le faci nu e chiar aşa de rău, evident, având în vedere că mi-am făcut atât de multe. Când laserul atinge pielea, pare că explodează şi mici floricele de popcorn ies afară. E traumatizant şi inimaginabil de dureros. Nu pot să te anestezieze suficient pentru a face durerea să dispară“.

Vedete care şi-au scos tatuajele: Eva Longoria, Angelina Jolie şi 50 Cent

Şi Eva Longoria este una dintre vedetele care şi-au scos tatuajele. După ce s-a despărţit de Tony Parker, Eva a renunţa şi la cele două tatuaje făcute să-i amintească de momentele fericite şi de fostul ei soţ, respectiv data căsătoriei 7.07.2007 şi cifra nouă care reprezenta numărul pe care îl poartă Tony Parker pe tricou.

50 Cent se regăseşte pe lista cu vedetele care şi-au scos tatuajele. Acesta şi-a dorit foarte mult să obţină roluri în filmele de la Hollywood şi a realizat că aceste „opere de artă″ l-ar fi împiedicat. Acesta este motivul care l-a determinat pe artist să renunţe la tatuaje.

Angelina Jolie

Printre vedetele care şi-au scos tatuajele se numără şi Angelina Jolie. În 2005, Angelina Jolie a decis să îşi şteargă de pe braţ tatuajul cu numele fostului ei soţ, Billy Bob Thornton. Actriţa a făcut un tratament cu laser pentru a-şi îndepărta de pe braţul drept tatuajul în care apăreau numele fostului ei soţ şi imaginea unui dragon. Se crede că vedeta a luat această decizie pentru a lăsa pentru totdeauna în urmă fosta relaţie.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg