Vedete care susţin sexul după căsătorie

11 aprilie, 2016
vedete care sustin sexul dupa casatorie jpeg

Cine aude afirmaţia "Sexul este după căsătorie", va crede că s-a întors în timp cu câteva decenii. Totuşi, unele studii făcute despre legăturile dintre soţi şi o căsnicie fericită, au arătat că persoanele care au ales sexul după căsătorie, sunt cele mai fericite şi o relaţie foarte sănătoasă. Iar unele vedete de la Hollywood susţin cu tărie acest lucru. Iată ce vedete susţin sexul după căsătorie.

Vedete care susţin sexul după căsătorie - Adriana Lima crede că este vorba despre respect, de aceea nu e bine să te vinzi aşa uşor

Nu este de mirare, de altfel, că în SUA există multe comunităţi, în care tinerii se laudă cu faptul că au ales abstinenţa în detrimentul multelor încercări dinainte de căsătorie. Mai mult, tot mai mulţi oameni devin conştienţi de faptul că pentru întemeierea unor familii stabile şi sănătoase este nevoie de mai mult sacrificiu şi mai puţine relaţii dinainte de formarea unui cuplu.

Adriana Lima

Pare imposibil, dar Adriana Lima, catolică practicantă, crede că sexul este după căsătorie. Modelul de origine braziliană crede că sexul şi virginitatea este legată de respect: "Sexul este după căsătorie...Bărbaţii ar trebui să îmi respecte decizia. Dacă nu exită respect, înseamnă că nu mă vor".

Lady Gaga a susţinut în perioada când a fost singură că nu e nicio problemă să nu faci sex

Vedete care susţin sexul după căsătorie - Lenny Kravitz susţine că lucrurile intime se fac doar alături de soţie 

O altă vedetă care susţine această treabă este Lady Gaga, o vedetă care deşi are o imagine scandaloasă, valorile ei despre mariaj sunt diferite, la fel ca principiile despre a fi celibat. În 2010, când a avut o perioadă în care era singură, Lady Gaga a afirmat sus şi tare că nu are nevoie de sex şi că este normal să nu faci sex. Un lucru este cert, Lady Gaga probabil a avut o influenţă mare asupra tinerilor cu principiile sale despre sex.

Lenny Kravitz crede că sexul este important, dar la fel de important este să fie doar cu soţia

Multe femei care îl apreciză pe Lenny Kravitz, dar probabil vor fi şi mai multe când vor auzi că Lenny este de acord cu sexul doar între soţi: "Cred că sexul şi intimitatea sunt foarte importante. Doar că toate aceste le voi face cu soţia. Şi nimeni altcineva". Un adevărat bărbat, care ştie ce înseamnă o relaţie sănătoasă.

Revista Magazine îl consideră cel mai sexy bărbat. Este vorba despre Taylor Lautner, care a afirmat că rămâne celibatar până la întâlnirea "femeii potrivite". Nu se ştie dacă este sau nu virgin, dar cu siguranţă nu îi place să se simtă exploatat.

Jessica Simpson

Jessica Simpson este una dintre blondele cuminţi de la Hollywood. Mereu zicea "virginitatea a fost ceva pe care l-am păstrat cu sfinţenie", fiind cunoscută ca o adevărată creştină, căreia nu îi place să bea sau să fumeze. Nick Lacey, care i-a devenit şi soţ spunea despre acest lucru: "Nu este întotdeauna uşor. Dar îi respect decizia. Virginitatea poate fi cool şi sexy".

Hilary Duff crede că a face sex cu toată lumea nu este aşa de interesant

Vedete care susţin sexul după căsătorie - Hilary Duff a fost oripilată să vadă că la Hollywood toată lumea vorbeşte despre sex

Hilary Duff este una dintre vedetele cu principii puternice, şi a ales să fie singură până la căsătoria cu Mike Comrie. În 2006 a spus că are impresia că toată lumea vorbeşte doar despre sex şi nu i se părea deloc interesant: "Pur şi simplu părea că toată lumea se culcase cu toată lumea - înţelegeţi ce vreau să spun"?

Lisa Kudrow a fost virgină până la 32 de ani, când s-a căsătorit

Lisa Kudrow, personajul hippie şi aiurit din Friends, s-a păstrat virgină până la vârsta de 32 de ani, când s-a căsătorit cu Michael Stern. Vedeta a afirmat de mai multe ori că i-a fost frică de sexualitate. De altfel, se pare că starul din Friends este conservatoare şi liniştită în viaţa reală, ea a mai spus "Trebuie să fiu pe măsura bărbatului pe care îl am în minte".

Este greu de imaginat cum o frumuseţe ca Jordin Sparks a reuşit să se păstreze virgină. Cel puţin aşa a declarat. Vedeta a mai spus că nu a fost forţată să îşi păstreze virginitatea, ci i s-a explicat foarte bine de ce este bine să facă asta. "Şi totul are sens", a mai spus aceasta.

LeeLee Sobieski şi-a păstrat virginitatea până la căsătorie

LeeLee Sobieski, una dintre cele mai frumoase şi inteligente staruri, are şi o mentalitate foarte sănătoasă. Aceasta şi-a pierdut virginitatea la vârsta de 26 de ani, după căsătorie. Motivul: "Nu a fost din motive religioase sau ceva de genul acesta, ci pur şi simplu, pentru mine, virginitatea a fost cel mai preţios dar pe care îl puteam oferi bărbatului meu, şi am vrut să mă asigur că o dau aceluia care merită".Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg