Vedete cărora le este ruşine de propriul corp

25 ianuarie, 2016
Christina Aguilera Raises Awareness About Domestic Violence With Verizon's HopeLine Program jpeg

Având în vedere că trăiesc zi de zi sub presiunea Hollywood-ului, sunt destul celebrităţi care şi-ar fi dorit să arate diferite. Desigur, urmează diete stricte, apelează la tratamente inovatoare, însă tot nu ajung acolo unde îşi doresc. Iată, aşadar, care sunt acele vedete cărora le este ruşine de propriul corp.

Kim Kardashian

Kim Kardashian a intrat în depresie din cauza kilogramelor acumulate pe timpul sarcinii

Deşi şi-a dorit foarte mult să devină mamă din nou, starleta a fost cu moralul la pământ pe tot parcursul celei de-a doua sarcini. Kim a luat destul în greutate în acea perioadă, ceea ce a făcut-o să declare că a fost cea mai urâtă experienţă din viaţa ei, dat fiind faptul că starleta ţine destul de mult la imaginea ei. De altfel, Kim încă nu a marcat o primă apariţie publică după naştere, deşi micuţul Saint a venit pe lume pe 5 decembrie 2015, căci starletei îi este ruşine de proporţiile corpului ei. Aşteptăm, aşadar, să vedem dacă noul regim al soţiei lui Kanye West va da roade... şi dacă aceasta îşi va recăpăta încrederea în ea.

Christina Hendricks, actriţa din Mad Man, este cunoscută pentru formele ei voluptuoase. Şi cu toate că sunt destui bărbaţi care o consideră a fi una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood, actriţa a declarat, de mai multe ori, că ar fi bucuroasă dacă ar cântări mai puţin, şi dacă ar avea o siluetă mai zveltă: ”Desigur că aş fi mai fericită dacă aş avea cu zece kilograme mai puţin”.

[caption id="attachment_392243" align="alignnone" width="600"] Jessica Alba tânjeşte după silueta de dinainte de naşteri[/caption]

image

Până şi Jessica Alba, despre care noi spunem că arată nemaipomenit, a declarat, la un moment dat, că nu e mulţumită de aspectul ei fizic. ”Nu reuşesc să mai ajung la greutatea pe care o aveam înainte de naşterea lui Honor, indiferent de cât m-aş strădui”, a povestit cu regret Jessica Aba, care, de altfel, este privită drept una dintre cele mai sexy mămici de la Hollywood.

Vedete cărora le este ruşine de propriul corp

Scarlett Johansson recunoaşte că o femeie cu forme pline nu prea e privită bine la Hollywood. ”E groaznic să fii o femeie voluptuoasă”, a declarat aceasta într-un interviu, făcând referire la reacţiile pe care le-a primit vizavi de corpul ei, imediat după naştere, cu toate că noi spunem că a avut una dintre cele mai spectaculoase ”recuperări” de după naştere.

S-a luptat cu kilogramele după cea de-a doua sarcină

Nici Christina Aguilera nu era prea fericită cu silueta ei după naştere, de aceea cântăreaţa s-a străduit să revină cât mai repede la silueta de dinainte.

Obişnuia să-şi urască formele voluptuoase

Şi Demi Lovato a trecut printr-o astfel de etapă, însă recunoaşte că acum a învăţat să se iubească pe sine, indiferent de forma corpului: ”Obişnuiam să le urăsc (formele voluptuoase), însă cineva m-a învăţat să le iubesc”.Recente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg