Vedete certate cu igiena

9 martie, 2015

Igiena este foarte importantă pentru îngrijirea noastră de zi cu zi. Nu numai că şansa la viaţă creşte în societăţile unde igiena este importantă, dar şi aspectul fizic se schimbă. Oamenii ar trebui să ţină cont de faptul că trăiesc printre oameni şi trebuie să respecte anumite reguli de bun simţ.

Vedete certate cu igiena – vedete din România cu obiceiuri de igienă neplăcute

Una din regulile de bun simţ din societate este igiena personală. Chiar dacă sunt persoane publice, unele vedete care sunt certate cu igiena nu se sfiesc de obiceiurile lor deloc plăcute.

Aşa se face că Andreea Bălan şi-a atras multe critici după ce s-a pupat fără probleme cu un căţeluş direct pe gură. Iubitorii de animale ştiu că acest gest este foarte afectuos între stăpân şi animal, dar totuşi nu este o dovadă de igienă prea ca la carte, mai ales când arăţi lumii întregi.

Unele vedete nu au auzit de boala mâinilor nespălate (hepatita B), deci nu este nicio problemă să te înfrupţi dintr-un măr imediat după ce te-ai jucat cu o pisică. Bianca Drăguşanu nu a ajuns încă la modelul demn de urmat pe care îl visează, se pare.

Bunicile şi străbunicele puteau să îşi lase părul la subraţ în voie, era la modă. Însă părul în diferite părţi de pe corp nu este dovadă de preocupare asupra igienei personale, mai ales în societatea de azi. Este şi cazul Antoniei, care a fost surprinsă într-o rochie transparentă şi sexy, adică modernă, dar cu obiceiurile de pe vremea bunicii ei.

Vedete certate cu igiena – vedete de la Hollywood cu o igienă personală groaznică

Lucrurile stau şi mai prost la capitolul igienă personală pentru vedetele de peste ocean. Nu numai că nu le pasă de faptul că sunt în văzul lumii la propriu, dar nici nu văd sensul unei igiene prea exagerate. Robert Pattinson, deşi pare el frumuşel şi bine îngrijit, nu îşi spală părul cu săptămânile, şi a recunoscut fără probleme acest lucru, declarând pentru Extra că nu crede că este necesar să se spele pe păr sau să îşi păstreze apartamentul curat. Mai mult, se spală şi îşi schimbă hainele doar atunci când nici el nu mai suportă propriul miros.

Femeile care îl adoră cu înflăcărare pe Johnny Depp, ar trebui să ştie că celebritatea care se bucură de mare succes în toată lumea, rezistă fără să facă duş cu zilele. Şi asta nu spune el, spun cei care au lucrat cu el. Nu e de mirare că l-a jucat cu atâta uşurinţă pe piratul Jack Sparrow.

Cum naturaleţea este din ce în ce mai la modă, vedetele nu ezită să adopte un fel cât mai natural de a fi. Aşa că Matthew McConaughey a declarat pentru revista People că nu foloseşte deodorant de 20 de ani şi că nu îi place să miroasă a ceva sau a altcineva. Mirosul natural de bărbat ar trebui să atragă femeile, crede actorul.

Alte vedete îşi fac antireclamă fără să se gândească că pot pica în penibil. Megan Fox a declarat pentru revista FHM că este o persoană groaznică cu care să convieţuiască cineva, deoarece nu face curat, îşi lasă hainele acolo unde se dezbracă şi se pare că uită să tragă şi apa de la toaletă.

Fie pentru că a avea mulţi copii îţi ocupă mult timp din viaţa personală, fie că igiena americanilor, în general, lasă de dorit, cuplul minunat Brad Pitt şi Angelina Jolie, se încadrează cu succes la vedete certate cu igiena. Eli Roth nu l-a mai suportat pe Pitt în timpul filmărilor Inglourious Basterds şi l-a învăţat pe acesta cum să îşi facă un duş scurt, mai degrabă decât să se spele cu şerveţele umede de bebeluşi. Revista Star a intrat în posesia unor declaraţii ale unei foste menajere a cuplului şi se pare că cei 8 membrii ai familiei Pitt nu sunt exemple de urmat în ceea ce priveşte igiena casei.

Britney Spears stă nespălată pe dinţi şi pe corp cu zilele. Când vine vorba de aranjat haine, vedeta nu se mai poate concentra, iar cutiile de pizza şi pungile de fast-food sunt ceva obişnuit în casa vedetei, a declarat un bodyguard de-al vedetei. Se pare că Spears este certată nu numai cu duşul, dar şi cu deodorantul.

Julia Roberts preferă naturaleţea hippie, dar nu cu alternativă la deodorant. Poate ar trebui să le trimitem reţeta bătrânească de la străbunii noştri de bicarbonat de sodiu în loc de deodorant. Aşa i-am scutii pe cei care se învârt pe lângă vedetele naturale de mirosuri neplăcute. Julia vrea să economisească apa planetei, aşa că duşul a devenit o amintire frumoasă, la fel şi epilatul.

Despre Christina Aguilera s-a tot auzit că miroase îngrozitor. Iar Cameron Diaz a declarat că ea poartă 3-4 zile anumite haine, apoi le aruncă. Duşul este opţional, iar deodorantul nu mai este la modă pentru ea. De asemenea, Diaz este mare fană a modei anilor 1920, când epilatul inghinal era de neconceput.Recente pe Ok! Magazine

Jow Biden, Prințul William  sursa   Profimedia jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg