Vedete cu copii-problemă

11 noiembrie, 2015
Vedete cu copii problema Ion Tiriac jpeg

Celebritatea pune presiune nu doar pe vedete, ci şi pe familiile acestora. Din acest motiv, de multe ori, odraslele persoanelor faimoase calcă strâmb. Iată câteva vedete cu copii-problemă:

Richard Hilfiger, fiul designerului Tommy Hilfiger, a fost arestat luna trecută dupa ce a lovit un bodyguard. Incidentul a avut loc într-un club de noapte din Miami, Florida. Politiştii sosiţi la locul incidentului l-au arestat, acuzându-l de violenţă, huliganism şi posesie de marijuana, tânărul având asupra în jur de 20 de grame.

Richard, în vârstă de 25 de ani, a fost dus la Centrul Corecţionar TGK, însă a fost eliberat în aceaşi noapte. Nu e prima dată când Richar a avut probleme cu legea. În 2010, tânărul a fost arestat pentru posesie de droguri cu intenţia de a le vinde.

Michael Douglas şi Bruce Willis – vedete cu copii-problemă

Cameron Douglas, fiul lui Michael Douglas şi al fostei soţii Diandra Morrell, a fost arestat pentru delicte legate de droguri şi asta s-a întâmplat de trei ori. În 2010 a şi fost condamnat la cinci ani de închisoare, după ce a vândut metamfetamină.

image

Pentru că, în închisoare, a aranjat ca avocaţii săi să-i aducă droguri, sentinţa i-a crescut, tânărul urmând să fie eliberat abia în 2018. În plus, doi ani din condamnare şi-o petrece în completă izolare.

Şi fiul actorului Robert Downey Jr, în vârstă de doar 20 de ani, a fost descoperit cu cocaină asupra sa, riscând să fie trimis la închisoare. Până ce tribunalul va decide dacă şi cât va sta în spatele gratiilor pentru fapta sa, Indio a fost trimis de tatăl său la reabilitare.

Scout, fiica lui Bruce Willis şi a lui Demi Moore, în vârstă de 24 de ani, a fost reţinută după ce a arătat poliţiei un buletin fals. Fusese prinsă consumând alcool, deşi era minoră. Nici Tallulah, mezina fostului cuplu nu e o tânără model. Aceasta s-a internat la reabilitare la vârsta de 20 de ani.

Un mare baschetbalist, un tenismen şi un actor se numără printre vedetele cu copii-problemă

Şi Michael Jordan se numără printre vedetele cu copii-problemă. Unul dintre fiii fostului baschetbalist, Marcus, născut în 1990, a fost arestat după o dispută cu două femei devenită violentă, în stradă, în 2012. Recent, acesta a postat pe Twitter o fotografie cu organul său genital.

Fiul lui Jackie Chan, Jaycee, a fost condamnat la jumătate de an de închisoare în Beijing, după ce a fost prins într-un schimb de droguri şi bani. Poliţia a găsit în apartamentul tânărului de 32 de ani 100 grame de marijuana.

image

Fiul afaceristului Ion Ţriac, Ion Alexandru Ţiriac, şi-a câştigat statutul de copil-problemă din pricina relaţiilor pasagere numeroase, dar mai ale după implicarea în celebrul scandal "Cocaina" şi zvonurilor privind aşa-zisa dependenţă a lui de stupefiante.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg