Vedete cu iubiţi mai tineri

25 august, 2015
Celebrity Fight Night XIX   Red Carpet jpeg

Oare se pune problema vârstei când vine vorba de relaţii între vedete? Studii recente au arătat că cu cât vârsta dintre parteneri este mai apropiată, cu atât şansele ca relaţia să dureze sunt mai mari. Cu toate acestea, bărbaţii de la Hollywood nu s-au sfiit să testeze aceste limite. Dar nici femeile nu s-au lăsat mai prejos şi au testat fără probleme compania juniorilor. Relaţia de 8 ani de căsnicie dintre Demi Moore şi Ashton Kutcher nu poate fi uitată atât de repede, mai ales că diferenţa de vârstă dintre ei era de 15 ani.

image

Vedete cu iubiţi mai tineri – Madonna, celebră pentru iubiţii ei mult mai tineri decât ea

Cel mai probabil, Madonna are cea mai vastă experienţă cu bărbaţi mai tineri dintre toate vedetele. După divorţul de Guy Ritchie, într-un interviu adresat The New York Daily News, vedeta a declarat că “Cei mai mulţi bărbaţi de vârsta mea sunt căsătoriţi cu copii. Deci, nu sunt disponibili. Sunt o persoană căreia îi place aventura şi care duce o viaţă nebunească. Sunt mamă singură. Am patru copii. Adică, trebuie să fiu destul de deschisă la minte ca să pot păşi în lumea asta. Oamenii mai în vârstă, şi care deja şi-au format un drum, nu sunt la fel de aventurieri ca cei tineri”.  De asemenea, vedeta nu este de acord să nu îţi mai expui sexualitatea o dată cu trecerea anilor.

Ultimul iubit al Madonnei este Timor Steffens, între ei fiind o diferenţă de 29 de ani. Pentru Madonna asta nu reprezintă o problemă, o mulţime de bărbaţi tineri i-au trecut prin pat. Despărţită de apetisantul dansator din vara lui 2014, Madonna a declarat că pe listă este Tupac Shakur.

Vedete cu iubiţi mai tineri – Cameron Diaz s-a iubit cu Timberlake înainte de Jessica

Înainte de a-şi găsi dragostea vieţii, Justin Timberlake a avut o relaţie de senzaţie cu Cameron Diaz, actriţa fiind cu 8 ani mai mare decât el. după doar 3 ani, în 2007, cei doi au hotărât că e mai bine ca fiecare să-şi vadă de drumul său. Cu toate acestea, cei doi au un respect de invidiat unul faţă de celălalt şi ţin legătura fără probleme.

Mariah Carey şi Nick Cannon au fost un cuplu până în 2014, iar în 2015 au divorţat. Timp de 6 ani au format un cuplu fericit, având împreună 2 gemeni. Între ei sunt 10 ani diferenţă.

image

Gabrielle Union şi Dwyane Wade se iubesc şi s-au căsătorit în septembrie 2014,chiar dacă între ei este o diferenţă de 10 ani. Nici J-Lo nu a evitat să cunoască şi să se înfrupte din ceva mult mai tânăr. Ea şi Casper Smart au petrecut 2 ani superbi împreună, până în vara lui 2014. Întrei cei doi era o diferenţă de 17 ani.

Jennifer Aniston şi John Mayer, cu o diferenţă de 8 ani între ei, au petrecut clipe romantice până în 2009, când au decis să se despartă. Chiar dacă este o diferenţă de 10 ani, Shakira şi Gerard Pique se iubesc şi formează o familie foarte fericită.

Până în 2011 Eva Longoria a fost căsătorită vreme de 3 ani cu Tony Parker, mai tânăr decât ea cu 7 ani. Sam Taylor-Wood şi Aaron Taylor-Johnson formează o familie fericită, chiar dacă diferenţa de vârstă dintre ei este de 23 ani.

Vedete cu iubiţi mai tineri – vârsta nu este o problemă pentru unele cupluri de durată de la Hollywood

Încă din 2011 Eva Mendes şi Ryan Gosling se iubesc şi formează o familie frumoasă, deşi între ei sunt 7 ani diferenţă. Kate Hudson l-a avut ca iubit pe Derek Hough, cu 6 ani mai tânăr decât ea. Zvonurile vorbesc despre o posibilă împăcare.

image

După 4 ani de iubire şi un copil împreună, Halle Berry şi Gabriel Aubry s-au despărţit, întrei ei fiind 9 ani diferenţă. Julianne Moore formează un cuplu excepţional alături de soţul său mai tânăr cu 9 ani decât ea, Bart Freundlich.

Cântăreaţa australiancă, Kylie Minogue şi modelul spaniol Andres Velencoso au format un cuplu perfect până în octombrie 2013, chiar dacă diferenţa de vârstă dintre ei era de 9 ani.



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg