Vedete cu mâini urâte. Defectul pe care nu ai cum să îl ascunzi

27 august, 2015
cele mai bune filme cu Madonna jpeg

Chiar şi pentru vedete, câteodată, este greu să arăţi perfect. Dar unele dintre vedete nu ştiu să îşi ascundă anumite defecte, care se văd imediat, aşa cum sunt mâinile. Mâinile şi unghiile reprezintă cartea de vizită a unui om, iar pentru cei care au mâini urâte încă nu s-a inventat operaţia estetică, aşa că trebuie să se lupte cu acest defect. Iată vedete cu mâini urâte, un defect pe care nu îl pot ascunde.

Vedete cu mâini urâte – mâini îmbătrânite, pline de riduri şi vene proeminente, exact ce nu îşi doresc femeile

Poate este una dintre preferatele noastre la capitolul eleganţă şi talent, dar trebuie să recunoaştem că Sarah Jessica Parker are nişte mâini foarte urâte, îmbătrânite, iar unghiile nu sunt nici ele dintre cele mai lungi şi frumos conturate. Oricum, vedeta Sex and The City, rămâne una din femeile preferate din serial.

image

Frumoasă şi foarte apreciată, Megan Fox pare să aibă mâini imense din cauza degetului mare, care este totuşi prea mare. Mâinile mici dintotdeauna au reprezentat fineţe, însă Megan Fox are, cu siguranţă, alte calităţi, mai puţin mâini perfecte.

Vedete cu mâini urâte – mâinile mari ca ale unui jucător de handbal nu se potrivesc eleganţei de la Hollywood

Ne plac ochii ei, talentul şi ciudăţenia de care dă dovadă, dar mâinile disproporţionale cu corpul sunt la fel de ciudate ca rolurile ei. Uma Thurman este frumoasă şi foarte talentată, dar mâinile sale parcă nu fac parte din peisaj.

Madonna a tot purtat în ultimii ani mănuşi, mulţi ar spune pentru a fi chic. Dar adevăratul motiv pentru care poartă mănuşile este ascunderea vârstei şi a mâinilor îmbătrânite, pline de vene ieşite la suprafaţă.

Imaginea unor mâini cu degete scurte, foarte groase şi unghii ciudate poate fi dintr-un film de groază, dar, din păcate, este imaginea mâinilor uneia dintre cele mai frumoase staruri de la Hollywood, Catherine Zeta-Jones.

Kyle Richards a îmbătrânit foarte frumos, dar în ceea ce priveşte mâinile, acestea nu par să fie cele mai frumoase. Acestea arată la fel ca ale Jessicăi Parker, zbârcite şi pline de riduri.

Vedete cu mâini urâte – degete prea lungi sau prea scurte, unghii ciudate şi piele zbârcită, coşmar la Hollywood

Lauren Gloven poate fi unul dintre candidaţii perfecţi pentru sporturi precum baschet sau handbal, căci mâinile sale sunt ca nişte lopeţi, din păcate pentru ea.

Când vine vorba de un sportiv de performanţă, se poate spune că Selena Williams este norocoasă că are mâini de fier imense, dar pentru o femeie tot arată ciudat. Paris Hilton este tânără şi faimoasă, dar mâinile sale au decis să îmbătrânească înainte de vreme.

image

Renne Zelwegger este foarte elegantă şi face parte din categoria persoanelor extrem de simpatice şi iubite, însă când vine vorba de mâinile ei, acestea nu ar trebui să fie în acelaşi decor.



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg