Vedete cu multe aluniţe. Povestea aluniţelor mai celebre decât purtătorii lor

3 februarie, 2016
Vedete cu multe aluniţe jpeg

Marilyn Monroe a fost obsedată de aluniţa sa celebră

Când eşti însemnat din naştere ai două posibilităţi, ori devii celebru cu semnul, ori eşti privit ca un ciudat. Unele vedete au devenit celebre cu aluniţele lor sau aluniţele unor vedete sunt mai celebre decât înşişi purtătorii lor. Iată câteva dintre cele mai celebre aluniţe ale vedetelor.

Celebrul câştigător de Oscar, Matt Damon, şi-a arătat în toată splendoarea multele aluniţe de pe spate în filmul său de succes, „Good Will Hunting”. Se pare că studiile au demonstrat că persoanele cu aluniţe multe, de diferite culori şi dimensiuni, sunt mult mai expuse melanomului cauzat de cancerul de piele. Mai mult, studiile au mai arătat că persoanele cu aluniţe multe sunt mult mai dispuse la cancer de piele decât cele care nu au.

A vrut să îşi îndepărteze aluniţa care a făcut-o celebră, Cindy Crawford

Vedete cu multe aluniţe – Cindy Crawford devine celebră datorită aluniţei sale

Aluniţele de pe lângă gură par a fi cele mai sexy şi cele mai frumoase. De altfel, una dintre cele mai cunoscute modele din toate timpurile este Cindy Crawford, care a cucerit întreaga lume cu aluniţa sa de lângă buza de sus din partea stângă. Chiar dacă aluniţa a făcut-o celebră, Crawford a vrut să o îndepărteze în vremea adolescenţei, când băieţii o luau peste picior strigând după ea: “Hei, micuţa Crawford, ai ciocolată pe faţă?”. Noroc cu mama ei, care nu a vrut sub nicio formă să îi lase cicatrici pe faţă fiicei sale. După ce aluniţa a scos-o din anonimat, Crawford nu s-a mai simţit niciodată inconfortabil din cauza ei.

Natalie Portman şi aluniţele ei sexy

Vedete cu multe aluniţe – Natalie Portman este şi ea printre vedetele cu aluniţe sexy

Goldie Hawn poate fi recunoscută pentru rolurile sale pline de umor, însă aluniţa de deasupra buzei de sus în partea dreaptă o fac de neconfundat. Şi pe măsură ce a înaintat în vârstă, aluniţa a mai crescut puţin şi a devenit mai vizibilă. Cu siguranţă actriţa va trebui să o monitorizeze atent.

Eva Mendes este, de asemenea, recunoscută pentru frumuseţea sa, dar şi pentru aluniţa de pe obrazul stâng. Natalie Portman, una dintre cele mai inteligente staruri de la Hoolywood se află şi ea printre vedetele cu multe aluniţe.

O aluniţă celebră este şi cea a lui Sherilyn Fenn, care pe lângă că este foarte conturată, pune şi mai mult în evidenţă sprâncenele remarcabile şi ochii mari albaştri. Alte aluniţe celebre sunt şi ale frumoasei Angelina Jolie, care a schimbat pentru totdeauna standardele de frumuseţe din întreaga lume. Cea mai vizibilă aluniţă a actriţei este cea de deasupra sprâncenei drepte.

Aluniţele, la modă dintotdeauna

Vedete cu multe aluniţe – aluniţe celebre din trecut

O altă celebră aluniţă este, bineînţeles, cea a lui Marilyn Monroe, aluniţă copiată de foarte multe femei de-a lungul timpului, care şi-au dorit să ajungă la o asemenea popularitate ca a starului holywoodian. De altfel, aluniţele de pe faţă au fost dintotdeauna privite cu multă admiraţie. Cum s-ar explica faptul că multe dintre vedete şi-au desenat cu creionul aluniţe?

Virna Lisi, Sophia Loren, Elizabeth Taylor sunt alte nume imense printre vedetele cu multe aluniţe. Cele mai faimoase aluniţe la vedetele masculine sunt, desigur, cele ale lui DeNiro.



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg