Vedete cu stil de viaţă nesănătos

3 decembrie, 2015
lady gaga jpeg

Lipsa mişcării, alimentaţia greşită, fumatul şi consumul de alcool sunt cele care definesc un stil de viaţă nesănătos. Din păcate, oamenii de ştiinţă au dezvăluit că obieceiurile nesănătoase duc la deteriorarea vieţii şi la diminuarea duratei sale chiar şi cu 23 de ani. Şi dacă vă aşteptaţi ca numai ”oamenii de rând„ să aibă un asemenea stil de viaţă, vă înşelaţi! Numeroase vedete duc o viaţă complet nesănătoasă, în ciuda faptului că dispun financiar vorbin de toate resursele pentru a duce o viaţă sănătoasă şi lipsită de griji. Haideţi, aşadar, să vedem care sunt vedetele cu stil de viaţă nesănătos!

Mischa Barton – „sufletul petrecerii”

image

Obişnuia să-şi petreacă nopţile în diferite cluburi, ”sărbătorind” în fiecare seară câte ceva cu alcool din belşug şi ţigări. Din păcate, nopţile pierdute şi alimentaţia nesănătoasă au făcut ca celebra actriţă să acumuleze din ce în ce mai multe kilograme.

Din fericire, n-a stat prea mult pe gânduri atunci când s-a privit în oglindă cu mai multă atenţie. Aceasta a reuşit în scurt timp să-şi schimbe complet viaţa, adoptând un stil de viaţă mai sănătos şi devenind vegană. Cu toate acestea, Mischa recunoaşte că mai are un obicei nesănătos: din când în când mai fumează câte o ţigară. Însă doar câteodată!

Lindsay Lohan – ”alcool, droguri, etc.”

image

Actriţa a ajuns la un moment dat să confunde viaţa personală cu un film. A devenit dependentă de droguri şi alcool, a fost închisă şi apoi a ajuns în diferite clinici de reabilitare. A încercat de mai multe ori să-şi schimbe stilul de viaţă, însă ştim cu toţii că ”old habits die hard”. A cerut ajutor clinicilor specializate de cel puţin şase ori, şi se pare că într-un final a reuşit. În ultima vreme, Lindsay pare că şi-a găsit liniştea şi că e suficient de puternică încât să se ţină departe de viciile din trecut.

Mary-Kate Olsen – ”anorexie”

S-au căsătorit weekend-ul trecut

Celebritatea a fost factorul care i-a dat viaţa peste cap. Trezindu-se zi de zi sub lupa criticilor, Mary-Kate a găsit destul de dificil traiul în lumina reflectoarelor. Iar faptul că a dat de gustul petrecerilor nebune a fost picătura care a umplut paharul. De-a lungul timpului, Mary-Kate a ajuns de nenumărate ori în clinice de reabilitare pentru a se lupta cu anorexia. Din fericire, în ultimii ani pare că a câştigat lupta şi că duce o viaţă liniştită.

Rihanna – ”dependentă de marijuana„

image

Nu e nicio surpriză că şi Riri a traversat astfel de vremuri. Îi plăcea să meargă seară de seară la petreceri, iar acolo nu putea să se distreze fără să fumeze marijuana. Este un obicei de care, probabil, n-a scăpat nici acum, însă cu siguranţă a mai spus ”pas” din când în când unor petreceri.

Charlie Sheen – ”alcool, droguri, femei”

image

De unde să începem? E clar că a avut un stil de viaţă nesănătos şi că, la un moment dat, a luat o serie de decizii greşite. Ştim cu toţii că a contractat virusul HIV şi că viaţa lui a fost condamnată pe vecie, însă sperăm că Charlie să se fi învăţat minte în al doisprezecelea ceas şi că acum are, pe cât se poate, un stil de viaţă mai sănătos.

Kim Kardashian – „junk food”

image

E adevărat, în ultima vreme mai mereu se plânge de siluetă şi că încearcă să mănânce cât se poate de sănătos. Însă, situaţia nu a stat întotdeauna aşa. Lui Kim îi cam plăcea junk food-ul, aşa că mare era mirarea ca starleta să facă rabat de la un astfel ospăţ în vreo zi.

Lady Gaga - ”mâncare de bebeluşi”

image

Pe cât de ciudat ar suna, să ştiţi că este adevărat. Lady Gaga obişnuia să-şi ţină kilogramele în frâu consumând mâncare de bebeluşi. Ei bine, stilul de viaţă nesănătos i-a venit de hac, în cele din urmă, ”dietei” artistei şi aceasta a ajuns să cântărească mult peste limita admisă de ea. De aceea, a renunţat la regimul său şi s-a apucat de sport!

 Sursa foto: Instagram / ArhivăRecente pe Ok! Magazine

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg