Vedete de etnie romă

19 iunie, 2015

Nu mai este o ruşine să fii de altă etnie, mai ales de etnie romă, dacă succesul şi bunul simţ te definesc. Unele vedetele din România de etnie romă recunosc cu mândrie că sunt romi, altele ocolesc acest subiect.

Vedete de etnie romă – Connect-r este mândru că este de etnie romă

Gestul lui Connect-r de la Premiile Muzicale din 2000, de a purta un tricou pe care scria mare “Sunt Ţigan!” a fost de a-şi recunoaşte originile fără ruşine, ci cu modestie. Tânărul artist de mare succes a recunoscut şi recunoaşte că se mândreşte că este rom şi nu vrea să se ascundă. Dacă, din păcate, cei de etnie romă au căpătat un statul ruşinos în ţară, dar şi în afara ei, nu înseamnă că toţi sunt la fel, iar vedetele demonstrează asta. Deşi a declarat că a întâmpinat probleme legate de etnia sa din partea colegilor de breaslă, Connect-r nu vrea să se lase bruiat şi vrea să se poarte frumos cu toată lumea, ceea ce îşi doreşte la rândul său.

Despre vedetele care au refuzat să vorbească despre etnia lor, se şti totuşi că sunt romi, lucru confirmat şi de regele Daniel Cioabă. Este vorba despre Alex Velea, Ilie Dumitrescu sau Marius Lăcătuş.

Vedete de etnie romă – o altă vedetă mândră de originile sale este şi Nicole Cherry

“Sunt de etnie romă şi mă mândresc cu asta”, a declarant tânăra artistă Nicole Cherry, care a mai spus că este nepoata Corneliei Catanga şi nu are nicio problemă cu originile ei. La fel ca şi Connect-r, ea se mândreşte şi se simte bine cu faptul că este de etnie romă.

Despre Bănel Nicoliţă, fotbalistul talentat s eştie că este de etnie romă, el însuşi s-a mândrit cu asta, declarând că joacă pentru etnia sa şi pentru imaginea ţării. Adrian Copilul Minune face parte şi el din categoria vedete de etnie romă, se mândreşte cu asta şi vrea să le dea copiilor săi o educaţie bună, pentru ca lumea să-şi schimbe părerea despre romi.

Dorel şi Marian Simion, printre cei mai cunoscuţi pugilişti din România sunt de etnie romă şi nu s-au ascuns de acest lucru. Mădălin Voicu este un bine cunoscut politician şi apărător al drepturilor romilor, şi el tot de etnie romă, etnie de care este foarte mândru.

Vedete de etnie romă – vedete care se ascund de etnia lor sau despre care se zvoneşte că sunt romi

Despre Andra Măruţă şi Ştefan Bănică Junior se zvoneşte că au origini de etnie romă. De altfel, unele vedete de etnie romă au declarat despre Bănică Jr. că este “de-al lor”. Şi despre Viorel Lis sau Mihaela Rădulescu se ştie că sunt de etnie romă, deşi aceasta din urmă a fost implicată într-un scandal cu un admirator al său de pe reţelele de socializare online, pe care l-a jignit spunând că este rom.



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg