Vedete dependente de alcool 

13 ianuarie, 2015

Succesul poate aduce dezechilibru psihic la fel de mult ca eşecul, uneori chiar mai rău, căci nu ne dăm seama de acest lucru. Iar succesul urmat de eşec poate fi dezastros, cum este cazul vedetelor dependente de alcool.

Viaţa plină de succes nu este întotdeauna aşa uşoară cum o vedem noi. Succesul poate aduce dezechilibru psihic la fel de mult ca eşecul, uneori chiar mai rău, căci nu ne dăm seama de acest lucru. Iar succesul urmat de eşec poate fi dezastros, cum este cazul vedetelor dependente de alcool.

Vedete dependente de alcool – actori celebri

Vedete precum Tom Hardy şi Colin Farrelll se luptă cu acest viciu, care distruge carierele şi vieţile oamenilor. Dependenţa de alcool nu este un lucru de care se scapă imediat, este o luptă continuă, o boală care trebuie tratată la modul cel mai serios.

Ceea ce l-a ajutat pe Tom Hardy să înceapă lupta cu dependenţa de alcool a fost faptul că a pierdut mai multe lucruri importante pentru el decât dorinţa de a bea şi asta l-a făcut să se gândească mai serios la ce se întâmplă cu el. “A trebuit să pierd ceva. Câteodată trebuie să pierzi ceva, care contează mai mult pentru tine decât alcoolul.” a relatat actorul britanic într-un interviu pentru www.mirror.co.uk.

Jennifer Aniston, Ben Affleck, Robert Downey Jr. au avut un trecut destul de controversat legat de dependenţe, mai ales dependenţa de alcool. Ben a înţeles că dependenţa de alcool nu o să-i aducă nimic bun în carieră, aşa că s-a internat singur într-un centru de reabilitare şi a început lupta cu abstinenţa. Robert s-a bucurat de mic de succes, iar teribilismul şi energia din tinereţe l-au dus la dependenţa de alcool şi droguri de la vârsta de 13 ani. Acum are o viaţă echilibrată şi nu mai vrea să audă de aceste probleme, lupta cu dependenţele nu se termină niciodată, aşa că mai bine să nu ai contact deloc.

Anthony Hopkins s-a luptat şi el cu dependenţa de alcool, norocul lui a fost conştiinţa, care i-a dictat că ceea ce face este greşit : „A fost o voce care mi-a spus <<Gata! Renunţă>> Cea mai bună parte din mine, subconştientul meu, m-a salvat.”

Vedete dependente de alcool - cântăreţi

"M-am îmbătat şi am adormit pe peluza din faţa casei... Era o ocazie specială, iar eu am făcut lucruri prosteşti pentru că eram dependentă. Dependenţa te face să nu mai ai simţul raţiunii", a recunoscut Lady Gaga pentru The Sun. Tot ea povesteşte că Elton John a salvat-o de la dependenţa de alcool, cântăreţul confruntându-se şi el cu aceeaşi problemă.

"E destul de dificil să fii prieten cu persoane care au avut în trecut probleme cu drogurile şi alcoolul, aşa cum este cazul lui Elton. El m-a încolţit şi mi-a spus foarte direct: «Gaga, fumezi prea mult. Renunţă!». El m-a salvat. Acum nu mai sunt beată tot timpul. Doar uneori. Nu mereu. Doar când sunt pe scenă", a mai povestit cântăreaţa despre cum decurge relaţia ei cu Elton.

Se cunoaşte faptul că vedetele îşi controlează greu emoţiile, iar câteodată au nevoie de ceva care să le “relaxeze” şi să le facă să se simtă mai bine. Dependenţa de alcoolul a distrus nu numai cariera vedetelor de-a lungul timpului, a reprezentat şi cauza morţii câtorva dintre ele, cum sunt Whitney Houston, Elvis Presley, Kurt Cobain , recent, Robin Williams şi mulţi alţii.Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia