Vedete din România care au recunoscut că sunt gay

9 februarie, 2015

Pentru unele vedete din România care au recunoscut că sunt gay, nu mai este nicio problemă să îşi exprime public afecţiunea pentru partenerul de viaţă.

Luna februarie este luna iubirii, iar iubirea clasică este pentru cei mai mulţi normalitate. Asta nu înseamnă că orientarea sexuală este o piedică în declararea dragostei faţă de persoana iubită. Iar dacă persoana iubită este de acelaşi sex, tot dragoste este.

Aşadar, pentru unele vedete din România care au recunoscut că sunt gay, nu mai este nicio problemă să îşi exprime public afecţiunea pentru partenerul de viaţă. Cu toate acestea, relaţia intimă nu trebuie să fie trâmbiţată peste tot, iar unele dintre vedetele gay nu sunt de acord cu paradele sau cu discuţiile interminabile pro sau contra la adresa orientării lor sexuale.

Au recunoscut că sunt gay şi se simt foarte bine cu asta

A fi homosexual nu mai este tabu nici în România, iar Mircea Zara, faimosul prezentator TV şi unul dintre cele mai cunoscute persoane publice de la noi, este cu siguranţă printre vedetele care au recunoscut că sunt gay şi care nu are probleme legate de orientarea lui sexuală.

Mircea Solcanu, cunoscut printre prezentatorii TV ca fiind gay, a avut nevoie de intervenţii psihologice pentru a-şi face curaj să mărturisească că are altă orientare sexuală decât cea normală. După ajutorul psihologului şi mărturia faţă de cea mai bună prietenă, acesta a recunoscut că este gay chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă, familia sa aflând adevărul în acest fel.

Dragoş Bucurenci a recunoscut că este bisexual pe blogul său personal în 2010, într-o discuţie publică cu un amic. “Şi eu sunt tot bi, dacă tot veni vorba.”, zicea jurnalistul la acea vreme.

Neculai Constantin Munteanu, este una dintre vedetele care au recunoscut că sunt gay şi care este foarte în regulă cu orientarea sa. În 2007, la radio Europa Liberă acesta a declarat că este gay cu inima împăcată, într-o ţară europenizată şi liberă, care nu trebuie să judece preferinţele celor din jur.

În emisiunea Mihaelei Rădulescu din 2004 pe postul radio Guerrilla, Răzvan Ciobanu a recunoscut că este gay şi că a participat la campanii împotriva violenţei în familie, el însuşi fiind victima violenţei domestice, traumatizat de propriul partener.

Fostul prezentator TV, Leonard Miron, trăieşte alături de iubitul său spaniol în Anglia şi nu ascunde faptul că este gay, conform unor poze intrate în posesia ziariştilor Click!.Recente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg